Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. december 14.)

Liza és Ottó végre ismét találkoznak. Vajon hogy sikerül a Parkinson-séta? Vajon hogyan alakul Natasa sorsa a motorcsónaklopás kapcsán? Milyen döntést hoz Gizella és László Stella nagynénjével kapcsolatban?

Ludwig fenyegetése után Liza a parkban összetalálkozik Ottóval. Mindketten örülnek a találkozásnak, de Ottó észreveszi, hogy valami nincs rendben Lizával. Később Ottó elmondja Ágnesnek, hogy olyan érzése van, mintha Liza félne valamitől, mire az aggódó Ágnes megkéri a fiút, hogy tartsa nyitva a szemét ezzel kapcsolatban.

 

Irma segítségével Bözsi beszéde és a Parkinson-séta nagy sikernek bizonyul. Amikor hazaérnek, Bözsi arról kezd beszélni Vilmosnak, milyen jó lenne, ha hasonlóan össze lehetne szedni pénzt egy indiai utazásra. Mivel Vilmos tudja, mennyit jelentett volna Bözsinek India, Irmához fordul segítségül.

 

Mivel Péter nem akar Natasának bajt, nem tágít attól, hogy magára vállalja az összes felelősséget a motorcsónaklopással kapcsolatban. Amíg Emília azt reméli, hogy ezzel egy életre kipipálhatja Natasa a vad dolgokat, Júlia elmondja Nórának, hogy igazából büszke Péterre, amiért nem akar kibújni a felelősség alól. Később Natasa elmondja Péternek, hogy mennyire bátor cselekedetet hajt végre, amiért egyedül akarja elvinni a balhét.

 

Stella együtt játszik a nagynénjével az udvaron. László meglátja őket együtt, és dühösen számon kéri Katalint, hogy miért nem tartja magát az ígéretéhez, miszerint addig nem megy Stella közelébe, ameddig ő és Gizella döntést nem hoznak. Gizella és László viszont nagyon nehezen hoz döntést.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók