Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. december 13.)

Vajon hogyan alakulnak Stella családi kapcsolatai? Bözsi váratlan helyzetbe kerül a Parkinson-sétán. Péter bátor döntést hoz. A feldühödött Ludwig megfenyegeti Lizát.

Gizella azzal szembesül, hogy Stella nagynénje, Katalin Stellával beszélget. Amikor Gizella négyszemközt rákérdez, Katalin azzal védekezik, hogy szeretné rendbehozni a kapcsolatát Stellával. Megállapodnak, hogy ameddig Gizella és László nem döntik el, mi legyen, Katalin nem találkozik Stellával.

 

Bözsi boldogan látja, hogy milyen sokan eljöttek a Parkinson-sétára, de az örömét elrontja, hogy a Parkinson szakértő dugóba került, ezért nem tudja megtartani a beszédét. Irma ráveszi Bözsit, hogy mint érintett, tartsa meg a beszédet ő maga. Vajon hogy sikerül Bözsi beszéde annyi ember előtt?

 

Péter és Natasa a rendőrőrsre kerülnek a motorcsónaklopás miatt. Habár Natasa ideges a következmények miatt, Péter szerint nem kell aggódniuk, a tulajdonosnak nem származott kára. Emília és Júlia először egymás gyerekét kezdik okolni a kialakult helyzet miatt, de később bocsánatot kérnek egymástól. Péter kijelenti, hogy ezúttal teljes felelősséget akar vállalni a tettéért.

 

Ágnes biztosítja Lizát, hogy nem tartozik senkinek semmivel, ezért ne hagyja, hogy a jövőben bárki is kihasználja. Közben Ludwig számon kéri Miklóst és Júliát a Gigivel kapcsolatos trükk miatt. Habár Miklósék mindent tagadnak, Ludwig gyanúja nem szűnik, és Ágnesnek támad azzal, hogy tudja, ő és Liza is szerepet vállaltak Miklósék ármánykodásában. Másnap Ludwig megfenyegeti Lizát, mert szerinte a kislány nem olyan ártatlan, mint amilyennek mutatja magát.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók