Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. augusztus 24.)

Belemegy Zsófi Tóbiás ötletébe, hogy elkerüljék a pert? Júlia fél, hogy darabjaira hullik a családja. Vajon készen áll-e László és Gizella egy gyermek felnevelésére? Vajon Ágnes és Rudi sikeresen eltussolja a betörést?

 

Kristóf, úgy dönt, beszél Zsófival, hogy elkerüljék a pert, de Zsófi határozottan kijelenti, neki is joga van a gyermekhez, és ha Tóbiás ezt nem látja be, akkor perre megy. Tóbiás kétségbeesésében megint tanácsot kér Nórától, aki azt javasolja, hogy a per elkerülése érdekében Tóbiás és Zsófi próbáljon meg egy békítő terápiát. Nórának tippje is van: Emíliát javasolja a feladatra. Tóbiás felveti az ötletet Zsófinak. Vajon mit szól hozzá Zsófi?

 

Júlia felajánlását, hogy Attila költözzön be Péter üres szobájába, Attila határozottan visszautasítja, sőt már Máté szülinapját is külön szeretné megünnepelni. Miklós megpróbál segíteni Attilának, és felajánlja, hogy költözzön be hozzá, de Attila őt is visszautasítja. Júlia kénytelen bevallani a gyerekeknek, hogy Attila még jó ideig nem fog velük lakni, sőt Péternek azt is beismeri, hogy a válás is benne van a pakliban.

 

László dühös Gizellára, amiért az elvette a gyerekek labdáját, amikor focizni kezdtek az udvaron, de a haragja hamar elszáll, amikor megtudja, hogy Gabi megsürgette Stella elhelyezésének az ügyét. Azonban így kénytelenek elküldeni Ádámot, hogy Stellának saját szobája lehessen. Emellett szembesülniük kell azzal, hogy hamarosan teljesülhet régi vágyuk, hogy gyereket nevelhessenek, és ez megijeszti Lászlót.

 

Ágnes és Rudi próbálja megszerezni Ágnes Félixnél hagyott karóráját. Félix majdnem meg is látja Rudit, aki kénytelen leütni őt. Az Ágnest és Rudit féltékenységből követő Aliz pont a legkínosabb pillanatban zavarja meg az akciót. Aliz benyomul Félix házába, és meggyőződése, hogy Rudi megcsalta Ágnessel. Mi lesz ennek a vége?

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston!

Legnézettebb videók