Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. augusztus 23.)

Vajon Attila visszaköltözik a Berényi lakásba? Vajon László mivel húzza ki a gyufát Gizellánál? Vajon hogyan alakul Tóbiás és Kristóf kapcsolata a per hatására? Vajon miért lesz Aliz ismét féltékeny Rudira?

Miután Miklós és Júlia rájön, hogy Attila valójában csak a Berényi irodába költözött, az is kiderül, hogy Attila egyelőre nem tudja eldönteni, tényleg el akarja-e hagyni a házat. Júlia arra kéri Miklóst, hagyják, hogy Attila az irodában húzza meg magát pár napra, ugyanis attól fél, ha most kirakják Attilát, többet sosem látják viszont a férfit. Miklós szerint azonban nem állapot, hogy Attila a Kft. tagjai számára fenntartott munkahelyen aludjon, ezért Júliának más megoldást kell találnia. Júlia végül azt ajánlja Attilának, költözzön be Péter régi szobájába. De vajon Attila él a lehetőséggel?

 

Gizellát dühíti, hogy László kizárólag a fociedzéseivel törődik. Gizella még aznap telefont kap Gabitól, aki elintézte, hogy Stella ügyét előrébb hozzák, így a kislány hamarosan nevelőszülőkhöz kerülhet. Amikor azonban Gizella elújságolhatná Lászlónak a jó hírt, döbbenten látja, hogy László meghívta a csapatát egy-egy fagyira a Rózsában, és a gyerekek az udvaron kezdenek focizni. Ezen László és Gizella összevesznek.

 

Hanna szerint nem biztos, hogy jó döntés, ha Tóbiás leplezi a melegségét a per során. Tóbiás elmondja Kristófnak, hogy elképesztően hiányzik neki. Mivel Tóbiás szeretné újragondolni korábbi döntését, és szeretne ismét együtt lenni Kristóffal, úgy dönt, megkérdezi Nórát, ügyvédként megalapozottnak érzi-e Tóbiás félelmét. Mivel pedig Nóra sajnos nem szolgál jó hírekkel, Kristóf hiába érvel önmagunk felvállalása mellett, Tóbiás úgy érzi, ha meg akarja nyerni a Bence elhelyezéséért folytatott pert, választania kell Kristóf és a fia között. Tényleg szakítanak?

 

Miután Ágnes hiába próbálja meggyőzni Krisztiánt és Rudit, hogy segítsenek neki visszaszerezni a karóráját, amit figyelmetlenségből a korábbi betörés során Félix házában felejtett, úgy dönt, egyedül oldja meg a helyzetet. Rudit azonban később nem hagyja nyugodni a lelkiismerete, attól fél ugyanis, hogy Ágnes egyedül elszúrja a dolgokat, és lebukik. Rudi ezért mégis részt vesz az akcióban. Ágnes Félix bizalmába férkőzik, majd miután néhány percre sikerül egyedül maradnia, sietve beengedi Rudit a házba. Rudi azonban nem sejti, hogy Aliz követte őt, és féltékeny.

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston!

Legnézettebb videók