Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. augusztus 17.)

Sikerül Ágnesnek és Rudinak kiszabadulnia a szorult helyzetből? Van végre remény, hogy Stella Lászlóhoz és Gizellához kerül? Milyen lépéseket tesz Tóbiás annak érdekében, hogy megszerezze Bencét? Vajon Júlia elmondja Attilának a teljes igazságot a céges átverést illetően?

Miután Rudi elvétette Félix riasztójának kódját, amikor Ágnessel betört a férfi házába, a „betörő-páros” kétségbeesve szembesül a ténnyel, hogy a biztonsági szolgálat embere bármelyik pillanatban a helyszínre érkezhet a riasztó miatt. Ágnes hirtelen ötlettől vezérelve köntösbe bújik, és arcpakolást tesz fel magára, így a riasztásra érkező őr azt hiszi, Ágnes lakik a házban. Rudi is improvizál, olyannyira hitelesen alakítja Ágnes férjét, hogy még egy csók is elcsattan közte és Ágnes közt. Később, amikor szóba kerül a csók, Ágnes rámozdul Rudira, aki nem tudja eldönteni, hogy viszonozza-e a nő közeledését.

 

Miután Péter és Máté szemtanúi voltak, hogy Stella nagynénje részegen bántalmazta Stellát, úgy döntenek, hogy magukkal viszik a kislányt a Mátyás király térre. Stella Lászlóéknál kap szállást, akik miután Pétertől értesülnek a nevelőszülők házában történt elborzasztó eseményekről, újra elkezdenek reménykedni abban, hogy Stella végül hozzájuk kerülhet.

 

Tóbiás tanácsot kér Nórától a gyermekelhelyezési-perrel kapcsolatban, de Nóra nem tud semmi bíztatóval szolgálni. Később Tóbiás meghallja, amint Gizella arról beszél Lászlónak, hogy egy meleg férfinak kevés az esélye ilyen ügyekben, így végül arra az elhatározásra jut, hogy Bence érdekében véget kell vetnie a Kristóffal való kapcsolatának.

 

Amikor Júlia azt tapasztalja, hogy Attilának új vállalkozásához sincs már kedve, egyre jobban gyötörni kezdi a bűntudat, amiért korábban azt hazudta a férfinak, mindeddig semmit sem tudott a Veintraub-féle átverésről. Júlia ezért megkéri Miklóst, hogy vegye be Attilát az új cégbe, de Miklós visszautasítja, hiszen nincs olyan pozíció, amelyre felvehetné. Júlia szerint akkor nincs más megoldás, csak az, hogy elmondjon mindent Attilának. Miklós rámutat, hogy Júlia ezzel csak a saját bűntudatát szeretné enyhíteni, ráadásul könnyen lehet, hogy ez a vallomás az Attilával való házasságába kerülhet a nőnek. Júlia ennek ellenére mégis úgy dönt, beszámol mindenről Attilának, aki még jobban elkeseredik, amikor rájön, hogy felesége képes volt a szemébe hazudni.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók