Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. augusztus 16.)

Zsófi megdöbbentő javaslattal áll elő Tóbiásnak. Vajon Attilát tényleg nem érdekli már a kft? Vajon sikerül Máténak bizonyítékot szereznie Stella rokonai ellen? Vajon sikerül Ágnesnek és Rudinak visszacsempésznie Félix házába a képet?

Miután Tóbiás és Zsófi jelenetet rendezett a Bözsi tiszteletére adott bográcsozáson, a ház két táborra szakad: van, aki Tóbiás, és van, aki Zsófi pártját fogja. Tóbiás még Kristófot is megbántja azzal, hogy felrója neki, nem kellett volna hallgatnia rá, és részt venni a bulin, ám később rájön, mind Kristóffal, mind Zsófival igazságtalanul viselkedett. Tóbiás ezért úgy dönt, bocsánatot kér tőlük. Zsófi azonban megdöbbentő válasszal áll elő: Úgy látja, Tóbiás és ő nem tudják normális emberek módjára kezelni konfliktusaikat a kis Bencével kapcsolatban, így gyermekelhelyezési-pert kezdeményez.

 

Júlia megtudja Miklóstól, hogy Attila tud a víz-bizniszről, így meglepődve idézi vissza, hogy Attila erről egy szót sem szólt neki korábban. Egy újabb beszélgetés során azonban Attila végül bevallja Júliának, valóban mindent megtudott Nórától, és habár rosszul esik neki, hogy Miklósék így elbántak vele, továbbra sem érdekli már a Berényi Kft. Mivel pedig Júlia azt hazudja, annak ellenére, hogy egy ideje már Miklós bizniszében dolgozik, mindeddig fogalma sem volt a Veintraub-féle átverésről, Attila nem hibáztatja Júliát. De vajon jó döntés volt Júlia részéről a hazugság?

 

Miután Máté megszerezte a mikrofont tartalmazó kiselefántot, megkéri Pétert, vigye el Stellához, hogy visszaadhassa neki a játékot. A mit sem sejtő Péter elviszi Mátét, ám Stelláék házában azzal szembesülnek, hogy a kislány teljesen egyedül van otthon. Péter és Máté úgy dönt, megvárja, amíg Stella nagynénje, Katalin hazaér. Az asszony azonban részegen jön haza, és mivel azt hiszi, Stella egyedül van, nekiesik a kislánynak. Péter és Máté Stella segítségére siet, Katalin pedig döbbenten szembesül a ténnyel, hogy immáron szemtanúja is van annak, hogyan bánik a nevelt kislányával. Vajon ez az incidens végre elég lesz ahhoz, hogy Stella megszabadulhasson kegyetlen rokonaitól?

 

Krisztián Rudi kérésére sem hajlandó visszavinni a Félixtől elemelt festményt. Ágnes attól tart, hogy ha Félixnek feltűnik a kép hiánya, azonnal Ágnesen fogja keresni, ugyanis korábban a nő mindent megtett, hogy visszaszerezze Félixtől az áron alul eladott festményt. Krisztián erre visszaadja a képet, Ágnes pedig úgy dönt, visszacsempészi Félix házába azt. Rudi a segítségére siet, ám Félix házánál súlyos hibát vét – rossz kóddal próbálja meg hatástalanítani a riasztót, így az megszólal. Vajon hogyan szabadul Ágnes és Rudi a szorult helyzetből?

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók