Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. augusztus 02.)

Vajon beszámol Júlia Attilának a Miklóssal történt kalandokról? Vajon Stellát tényleg verik a rokonai? Ágnesnek sikerül támogatókat szereznie az alapítványához? Mi lesz Sallai következő lépése?

Júlia és Miklós megegyeznek, hogy titokban tartják az úton esett kis kalandjukat Attila előtt. Attila boldog, mert jól sikerült az imidzs videója, Júlia azonban nem tud vele együtt örülni, hiszen bántja a lelkiismerete. Miklós meglepetés ajándékától azonban a lelkiismeret furdalás ellenére is jó kedve lesz.

 

László dühös, amiért Gabi képtelen lépeseket tenni Stella áthelyezése érdekében. Amikor azonban Stella kórházba kerül, felcsillan a remény, hiszen Stella váltig állítja: rokonai verték meg. Ez pedig elég ok arra, hogy a rokonoktól elvegyék a kislány felügyeleti jogát. Később Stella elárulja Lászlónak és Gizellának, hogy hazudott, valójában focizás közben érte baleset. Gizella és László úgy döntenek, kitartanak Stella hazugsága mellett és nem mondják el Gabinak az igazságot.

 

Ágnes koktélparti szervez, hogy támogatókat szerezzen az „Alapítvány A Bipoláris Gyermekekért” nevű szervezetéhez. Felkéri megint Emíliát pszichológus szakértőnek, aki örömmel mond igent, sőt, ötletet ad arra is Ágnesnek, hogyan szerezzen minél több pénzt a támogatóktól. Később Ágnes az ötletet sajátjaként tálalja, amit azonban Félix nem hagy annyiban.

 

Péternek feltűnik, hogy Hanna és Natasa nagyon hasonlítanak az aznapi ruhájukban. Ez a hasonlóság téveszti meg Sallait is.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók