Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. augusztus 01.)

Natasa és Emília még mindig veszélyben van a zaklató miatt. Tóbiás irigy Zsófi anyai sikereire. Vajon sikerül Lászlónak elérnie, hogy Stella hozzájuk kerüljön? Miklós és Júlia utazása nem várt fordulattal végződik.

Emília beavatja Natasát, hogy Sallai miért zaklatja, majd megkéri Hárs Félixet, szereljen be hozzá egy riasztót. Hálából Emília főz neki. Irma váratlanul hazaér, és bekapcsol a riasztó, Félix pedig majdnem leüti a nőt. Ez alatt Péter önt lelket Natasába, aki magát okolja a történtek miatt, és egy séta közben észre sem veszik, hogy Sallai a nyomukban van. Mi lesz ebből?

 

Zsófi nagyon jól érzi magát az anya szerepben, és ezt az utazásból hazaérkező Tóbiással tudatja is Hanna. Tóbiás azonban nem örül Zsófi sikerének, főleg, mikor megtudja, hogy Ádám a blogra is felrakott egy videót Bencéről és Zsófiról, sőt, Zsófi azt a rugdalózót adta a kisfiúra, amit Tóbiás sosem szokott. Később Kristóf próbálja meg megértetni Tóbiással, hogy örülnie kéne Zsófi sikerének.

 

László ráveszi Gabit, hogy nézzék meg, milyen rossz körülmények között él Stella. Legnagyobb meglepetésükre azonban Stella nagynénje kedves, nyitott, és jó szülő. László azonban egy játék során kék-zöld foltokat talál Stella derekán, és megpróbálja számon kérni a nagynénit, aki nem esik kétségbe: Stellával vallatja be, hogy a kislány csak elesett fogócska közben. László kénytelen elbúcsúzni Stellától, és végignézni, ahogy a nagynéni rosszul bánik a kislánnyal.

 

Júlia és Miklós együtt indulnak le a tanyára, amikor az autójuk lerobban, és kénytelenek gyalog elmenni a benzinkútra. Visszafelé menet Miklóst megcsípi egy darázs. Júlia joghurttal orvosolná a csípést, de a kenegetés közben felforrósodik a hangulat.

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók