Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. április 27.)

Milyen első benyomást tesz egymásra Natasa és Ádám? Hogyan választja szét az egykori párokat a fittrandi ötlete? Miért utasítja el Emília Zsolt kérését? Hogyan fordul Miklós terve saját maga ellen?

Natasát megőrjítik Nóra házi szabályai, ezért úgy dönt, inkább a bisztróban készül a másnapi beadandó feladatára. Ádámnak megtetszik a lány, de amikor véletlenül tönkreteszi Natasa jegyzeteit, a lány durván leszólja. Ádám megpróbálja némi desszerttel kiengesztelni Natasát, de Natasa nehezen engedi magát megbékíteni. Másnap Ádám és Natasa is beszámolnak az előző napi találkozásukról, de míg Natasa ígéretesnek tartja a dolgot, Ádámnak már elment a kedve a szeszélyesnek vélt Natasától.

Bár Tóbiás élvezi a nyugalmat a Fittlaborban, Hanna rámutat, hogy fel kell lendíteni a konditerem forgalmát, különben csődbe juthat Tóbiás. Egy évfordulót ünneplő pár történetéből Tóbiás kidolgozza a fittrandi ötletét, de egyelőre csak arra jut, hogy csapatot kell alkotnia az ötletelésre. A csapat azonban nem jut semmire, és Hanna és Ádám alaposan összevesznek.

Irma vacsorára várja a lánya, Emília udvarlóját, de Emília azzal mondja le, hogy Tóbiás kisbabájára fognak vigyázni. Irma megjegyzi Natasának, hogy Emília szinte kivirult az új férfi mellett, és Emília nem erősíti meg és nem is cáfolja a lányának, hogy új kapcsolata lenne. Amikor azonban Zsolt valóban megkéri őt, hogy segítsen vigyázni a kisbabára, Emília zavarában elutasítja a kérést.

Miklós elővezeti tervét a tulajdonosoknak, miszerint befektető ismerőse 100 milliót adna kölcsön, de a fedezet a tagok ingatlantulajdona lenne. A tagok rájönnek, hogy egy uzsorással állnak szemben, így a bejelentést nagy veszekedés követi. Másnap Miklós kifizeti ismerősét a szereplését, kiderül, hogy ez is Miklós fondorlatos tervének a része, és elégedetten konstatálja, hogy minden úgy történt, ahogy várta: a tagok bedőltek a fordított pszichológiának, és nem fogadták el a százmilliós ajánlatot. Csakhogy mire hazaér Ágnes és Attila is felkeresik azzal, hogy gondolkodtak, és az ötlet nem is olyan rossz, mint elsőre hitték. Mit tesz most Miklós?

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók