Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. április 07.)

Júlia vagy Attila titkol-e komolyabb dolgot a másik elől? László és Gizella között kitör a háború. Ugyanazt gondolja-e az őszinteségről Lili és Ádám? Timi védelmében Miklós veszélybe sodorja Lizát.
Attila lopáson kapja Pétert, de ő ahelyett, hogy szégyellné magát, céloz rá, hogy Attila is bűnös valamiben. Attila Nórához fordul, hogy megtudja, Péter a kettejük viszonyára célozhatott-e, de Nóra nem tudja a választ. Attilát aggasztja, hogy Péter beszél majd Júliával, és úgy dönt, inkább ő mondja el Júliának, ami történt. Amikor azonban megtenné, véletlenül észreveszi, hogy Júliát bántalmazták a börtönben, bár ő erről semmit sem akar mondani.
 
László büszkén meséli Vilmosnak, milyen jól átverte Ottót, de ekkor megérkezik Ottó, Gizella visszavágásával. A házastársak között udvari háború veszi kezdetét, melynek során még barikádokat is emelnek a kisbolt és a bisztró között. Bözsi figyelmezteti Gizellát, hogy nem lesz ennek jó vége, de Gizellának, rosszul esik, hogy László láthatóan irigy a sikereire. László ezt eközben el is ismeri Vilmosnak. 
 
Lilit meglepi, amikor megtudja, hogy Kingának és Ádámnak közös gyereke van, és Kingától próbál többet megtudni a kapcsolatukról. Kinga igyekszik megnyugtatni Lilit, és azt javasolja Ádámnak, vegye komolyan a lányt, aki őszintén érdeklődik iránta. Ádám egy nagy és őszinte beszélgetést javasol Lilinek, ami jól is kezdődik, de közben előkerülnek Ádám Liliről készített fotói, és a lány meglátja, milyen sértő címet adott Ádám a róla készült képeknek. Rosszul esik neki, hogy amíg Ádám őszinteségről beszél, kihasználta őt a képeihez.
 
Miklós elmeséli Attilának, hogy Ágnes szerint Liza volt Róbert gyilkosa. Ez Attila eszébe juttatja, hogy Péter is ezt állította korábban, csak a rendőrség nem hitt neki. Miklós beszélni akar Lizával, de ehhez előbb csellel meg kell szereznie Ágnes telefonját. Amikor megteszi, felhívja Lizát Svájcban, de a fenyegetését Ágnes is hallja. Ágnes később azzal támad Miklósra, hogy a fenyegetőzésével elüldözte Lizát a biztonságos búvóhelyéről. Szóval Ágnes mégis tudta, hol bújik Liza?


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók