KERESÉS search-close

Előző rész (2015. szeptember 23.)

szerző:
2015.09.23. 22:00

Balázs felajánlja segítségét Péternek Hanna visszaszerzésében. Miklós és Timi kibékülnek. Olívia nyomozni kezd Aliz után.

Előző rész (2015. szeptember 23.)

Balázs még mindig döbbent a hírtől, hogy Hanna most Ádámmal jár. Miután rájön, hogy Péter továbbra is képtelen barátként nézni Hannára, és együtt lógni vele és Ádámmal, felajánlja segítségét Hanna visszaszerzésében. Ádám eközben arról kérdezi Hannát, vajon miért tért vissza Balázs. Hanna nem tudja a választ, és közli a gyanakvó Ádámmal, hogy erről nem, csak Hannáról és múltbeli dolgokról beszélgettek. Balázs végül felkeresi Miklóst, és kiderül, hogy Miklós hívta őt haza, hogy pénzt ajánljon neki egy segítségért cserébe.

 

Miklós és Timi kibékülnek, miután Miklós bocsánatot kér lányától. Timi boldogan újságolja el a jó hírt anyjának, aki arra gyanakszik, hogy Miklós valamilyen módon lekenyerezte Timit. A feltételezésen Timi megsértődik. Miklós megköszöni Mónikának, amiért bátorította a Timivel való kibékülésében, és elújságolja neki, hogy Timi újabb esélyt adott neki. Amikor Liza és Timi az esküvőről beszélgetnek, Timi rájön, hogy már egyáltalán nem szeretné, ha Nóra és Róbert egybekelnének, és hogy ez ellen talán tennie is kellene valamit.

 

Miután Vilmos és Bözsi lerázzák Olíviát, Bözsi dühösen támad Vilmosnak, amiért a nyakukra hívta a nyomozót. Olívia persze az egész házban kérdezősködni kezd, miközben Péterrel is megismerkedik. Miután megtudják, hogy mindketten egyedülállók, flörtölni kezdenek. Krisztián végül elviszi Olívia hírét Zsoltnak és Rudinak is, akik szerint még Olívia előtt meg kell találniuk Alizt, különben nagy bajban lehetnek.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való