Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. szeptember 1.)

Bözsi megszervezi Aliz visszatérését, de nem tudja közölni vele a jó hírt. László és Gizella pénzkeresete a vártnál jobban alakul, csak Lucát sértik vérig. Vajon Róbert csak megjátssza, vagy őszintén vonzódik Ágneshez?

Bözsi és Vilmos meg akarják látogatni Zsoltot a kórházban, hogy elnyerjék a bocsánatát, és Aliz mielőbb hazajöhessen a bujkálásból. De Ruditól megtudják, hogy Zsolt már elhagyta a kórházat, ezért Bözsi és Rudi otthon keresik fel őt. Körülugrálják a lábadozó Zsoltot, aki egy ponton túl már nem képes tovább kínozni a látogatóit, és bevallja, nem is haragszik Alizra, mert tudja, hogy a lövés véletlen baleset volt. Bözsi megpróbálja újra felhívni Alizt, de a telefon csak Bözsi üres vidéki házában csöng, nem veszi fel senki.
 
Gizella és László új anyagi forrást keresnek, hogy visszafizethessék a tartozást Lucának, és arra jutnak, hogy gyöngyvirágot fognak szedni az erdőben, hogy a kisboltban árusítsák azokat. Rengeteg virágot találnak, de Gizella jegygyűrűjét elveszítik virágszedés közben. László kiborul, mert úgy érzi, ő egy csődtömeg, és sosem fogják semmire sem vinni az életben. Gizella lelket önt Lászlóba, majd nemcsak a gyűrűt találják meg, de egy nagy adag szarvasgombát is. Hazatérve lelkesen mesélik Vilmosnak, hogy ebből fogják visszafizetni a pénzt Lucának, így a kislány sosem fog rájönni, hogy az anyja meglopta. Luca azonban minden szót hallott.
 
Ágnes visszafordul a repülőtérről, nem volt képes elutazni Berlinbe, hogy elmondja a férjének, hogy Róbert miatt ül a börtönben. Júlia együtt érez Ágnessel, és megkéri Attilát, hogy kíméletesen bánjon a nővel. Attila ugyanezt kéri Júliától Nóra számára, ezért Júlia felkeresi Nórát, és felajánlja a segítségét az esküvő szervezésében. Később elárulja Nórának és Róbertnek, hogy Ágnestől tudja, hogy Ludwig egy hónap múlva szabadul. Róbert összevész Ágnessel, amikor meg akarja tudni, hogy mit mondott még el Ágnes Ludwignak. A vita hevében Róbert meg akarja csókolni Ágnest, amit Ágnes feldúltságában el is mesél Júliának.

Mit kezd Júlia az információval? Kiderül,ha visszanézi az adást Most!
 

Legnézettebb videók