Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. október 5.)

A legénybúcsú tragédiába torkollik. Vajon Péter kihasználja, hogy Balázs elüldözte Hanna anyját? A közösséget megosztja, hogy Júlia megpofozta Timit.
A legénybúcsúra tartó férfiak először nem veszik észre, hogy egy kígyó is velük utazik az autójukban, de az út a kígyó nélkül is rémesre sikerül. Ádám és Krisztián egy ponton összeverekednek, és durrdefektet is kapnak. Végül Attila pont akkor veszi észre a kocsiban lévő kígyót, amikor Ádám Hannával telefonál. Így Hanna fültanúja lesz, ahogy a kocsiban pánik tör ki, majd balesetet szenved. Attila, Krisztián, Ádám és Róbert magukhoz térnek az autóban, viszont Tóbiás semmire nem reagál és az sem biztos, hogy él még. Ráadásul az autó is lángokra kap. Róbert ennek ellenére kimenti Tóbiást az autóból, mielőtt az teljesen kiégne. Lehet, hogy már így is túl késő Tóbiásnak?
 
Miközben Rita magára hagyja a lelkileg összetört Hannát, Balázs elmondja Péternek, hogy ő fizetett Ritának, hogy lelépjen. Péter nem érti, hogy lehet Balázs ilyen kegyetlen, de Balázs rávilágít, hogy ezt Péterért tette. Így Ádám helyet Péter állhat Hanna oldalán, amikor a lánynak igazán szüksége van támogatásra. Péter egy pillanatra el is csábul, de végül leleplezi Hanna előtt Balázs ördögi tervét. Hanna elküldi Balázst a pokolba.
 
Míg Gizi Nóra pártjára áll Timi felpofozásával kapcsolatban, Ágnes úgy véli Júlia mindenki nevében adta azt a pofont a lánynak. Így Nóra és Júlia is nagy magabiztossággal vesznek össze egymással az ügyben. Végül Miklós állítja le a veszekedést, majd biztosítja róla Nórát, hogy ő mindig a pártján fog állni. A meghitt pillanatot Hanna töri, meg amikor közli Nórával, hogy Róbert, Ádám és a többiek balesetet szenvedtek.
 

Legnézettebb videók