Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. október 28.)

Megbocsát-e Krisztián Aliznak, hogy otthon maradhasson? Tóbiás elhatározza, hogy mihamarabb felépül, veszélyesebb módszereket sem vetve meg. Luca nem várt módon reagál anyja visszatérésére.

Hiába kér bocsánatot Aliz, Krisztián úgy érzi, hogy át kell gondolnia a dolgot, egyáltalán megtűri-e Alizt. Aliz ideges, és látni akarja a családját, de Rudinak sikerül meggyőzni, hogy csak akkor találkozzanak, ha végleg itthon marad. Egy ideig Krisztián döntésére várnak. Később Rudi igyekszik megsürgetni a döntést, és felhívja Krisztián figyelmét, hogy mivel Aliz tud a fegyverekről, mindenkinek jobb, ha Alizt a maguk oldalán tartják. Ezért Rudi azt javasolja Krisztiánnak, hogy békéljen meg Alizzal, cserébe Aliz pedig tartja a száját.
Tóbiás riadtan ébred a füstjelző hangjára, de Zsófi hamar eloltja az odakozmált ételt. Zsófi aggódni kezd, mi lett volna, ha a magatehetetlen Tóbiásnak miatta esett volna baja. Amikor Margó számon kéri Zsófin, figyelmetlenségét, Tóbiás megvédi Zsófit. Zsófi mégis aggódni kezd, alkalmas lesz-e egyáltalán anyának. Erre Tóbiás eldönti, hogy minél előbb fel kell épülnie, és amikor Zsófi beviszi a Fittlaborba, Tóbiás gyanús tablettákat szerzett egy testépítő sráctól. Mire készülhet?
Bözsi nyugtalan Luca napok óta tartó kedvtelensége miatt. Luca először azt füllenti, hogy Aliz hiányzik neki, de később Bözsi kihúzza belőle, hogy egy fiú miatt van az egész: Kende elhívta moziba. Luca szeretne elmenni, de Bözsi nem engedi, mondván a Szabó ikrek nagyon zűrös fiúk. Luca megszökik. Aliz hazamegy. Bözsi és Vilmos eleinte nagyon dühösek rá, de Aliz elmondja, hogy itthon is maradhat, mert Krisztián beleegyezett, hogy maradhat amennyiben tartja a száját a fegyver bizniszről. Később Luca megpróbál hazaosonni, de összefut Alizzal. Először nagyon megörülnek egymásnak, de amikor Aliz számon kéri a szökést, Luca a fejéhez vágja, hogy Aliz magára hagyta. Ezután Luca bejelenti, hogy utálja az anyját. Visszanyerheti lánya bizalmát Aliz?
 

Legnézettebb videók