KERESÉS search-close

Előző rész (2015. október 2.)

szerző:
2015.10.02. 22:00
Sikerül Júliának és Timinek kibékülnie?  Balázs megpróbálja távozásra bírni Ritát. Milyen lesz a legénybúcsú?
Előző rész (2015. október 2.)
Nóra kiborul, amikor meglátja, hogy Júlia megütötte Timit. Azt szeretné, ha bocsánatot kérne a lányától. Júlia szerint azonban Timi ugyanúgy tartozik neki egy bocsánatkéréssel. Nem tudnak dűlőre jutni, Júlia pedig ismét összeszólalkozik Timivel, és számító kis kígyónak nevezi. Ez adja Timinek az ötletet, hogy kígyót rejtsen Júlia és Attila kocsijába.
 
Balázs, miután megkapja a részét Rita pénzéből, úgy dönt, hogy azt Ritának adja, ha Rita távozik. Rita először nem hiszi el, hogy erre kéri Balázs, de végül rájön, hogy a fiúnak igaza van. Előbb-utóbb úgyis távozna, és ha előbb lép ki a lánya életéből, az talán kevésbé fáj Hannának.
 
Róbert megijed attól, hogy túl sokba fog kerülni a legénybúcsúja, de Attila már kifizette a vidéki kúria költségeit, így nincs mit tenni, a buli meg lesz tartva. Ádám és Krisztián gyerekesen veszekednek, egyik sem akar a másikkal buliba menni. A társaság végül kedveszegetten indul vidékre, miközben nem is sejtik, hogy az egyik ülés alatt egy kígyó lapul.
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való