KERESÉS search-close

Előző rész (2015. november 18.)

szerző:
2015.11.18. 21:15

Aliz hazudik a rendőrségen, amiért Krisztián ajándékkal kedveskedik neki. Ludwig is indul az ügyvezető igazgatói posztért. Ottónak az az ötlete támad, hogy Róbert az igazi apja – vajon igaza van?

Előző rész (2015. november 18.)
Aliz dühbe gurul, miután Krisztián megfenyegette, hogy amennyiben vall a fegyverekről, Krisztián feljelenti Alizt, hogy ő lőtte meg Zsoltot, így talán nem láthatja többé Lucát. Krisztián és Rudi aggódnak, hogy mit vall majd a felbőszített Aliz, de amikor Aliz visszér elmondja, hogy végül hazudott. Azonban Krisztián bunkón viselkedik Alizzal. Rudi felhívja Krisztián figyelmét, hogy Aliz annak ellenére segített nekik, hogy megfenyegette az egyetlen gyenge pontjával, ráadásul Rudi barátnője, úgyhogy Krisztián lehetne vele kedvesebb. Krisztiánnak bűntudata lesz, és egy ajándékkal engeszteli ki a megenyhülő Alizt.
Júlia személyesen viszi ki Ágnesnek és Ludwignak az esti taggyűlés meghívóját, melynek napirendjén szerepel az új ügyvezető igazgató megválasztása is. A szavazás előtt Ludwig bejelenti, hogy ő is indul a posztért – Miklós legnagyobb felháborodására. Végül a szavazás eredményeképp Attila marad a poszton. Júlia felhívja a civakodó Miklós és Attila figyelmét, hogy össze kell tartaniuk a hatalomra törő Ludwiggal szemben.
Ottó és Liza a villában folytatják a „nem-randi” randevút. Kiderül számukra, hogy van egy közös pont bennük: mindkettőjük apja meghalt, és egyikük sem ismerte az igazi apját. Miközben kamaszok módjára filozofálgatnak az anyák hazugságain és az apahiány által hátrahagyott lelki bajokon, Ottóban felmerül a lehetőség ötlete: talán Róbert azért küldte nekik éveken át a pénzt, mert nagyobb felelősséget érez iránta, mint amennyi elvárható. És ennek oka valószínűleg az, hogy Róbert Ottó valódi apja. Vajon igaza van Ottónak?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való