Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. július 23.)

 Luca vajon megbocsát az apjának?  Zsolt jól teszi, hogy beveszi Fasírtot a fegyverüzletbe? Brigitta csőbe húzza Ágnest.
Miután Tibor felkereste az iskolánál Lucát, Aliz épp befut, és elzavarja Tibort. Aliz később Hannát és az interjúját hibáztatja Tibor felbukkanásáért. Később Ádám találkozik Tiborral és megfenyegeti. Tibor ezek után gyerektartási pénzt hoz Aliznak, hogy bizonyítsa, jó szándékkal jött. Luca kiakad, mikor megtudja, hogy Aliz elfogadta a pénzt, és úgy dönt, maga zavarja el az apját.
 
Rudinak pénzre van szüksége, ezért sürgeti Zsoltot, hogy mielőbb adják el a talált fegyvereket. A potenciális vevő visszalépése miatt azonban Zsolt úgy dönt, Fasirtot is beavatja a fegyverüzletbe. Rudi féltékeny lesz, mikor Fasírt azzal hozakodik elő, hogy tud szerezni vevőt a fegyverekre. Zsolt nem akarja bemocskolni a kezét a fegyverekkel, ezért Rudi és Krisztián viszik el Fasírtot, hogy megmutassák neki a fegyvereket. Fasírt ezek után egy rejtélyes telefonhívást bonyolít. Vajon kivel beszél?
 
Júlia és Attila amiatt aggódnak, hogy Ágnes kétes ügyletei tönkretehetik a Berényi Kft. jóhírét, de Ágnes mindenkit megnyugtat, Péter levette Ádám noteszének részleteit a netről. Ám ekkor váratlanul felbukkan Brigitta, aki fel akarja bontani a szerződést, de Nóra közli vele, hogy csak akkor bonthatja fel, ha van bizonyítéka a zsarolásra. Később Júlia és Nóra megbeszélik, hogy Ágnesen tartják a szemüket. Később Nóra találkozik az összetört Brigittával, és tudtán kívül tanácsot ad neki arra, hogy szerezzen bizonyítékot arra, hogy Ágnes megzsarolta őt. Ezt követően Brigitta kimondatja Ágnessel a zsarolás tényét, majd felmutatja neki a diktafont, amivel az egész beszélgetést rögzítette. 

Hogyan reagál minderre Ágnes? Kiderül, ha visszanézi az adást Most! 

Legnézettebb videók