Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. február 19.)

​Enikő segíteni akar dr. Borbély alkohol problémáján. Zsófi és Tóbiás összevesznek. Miklós átveri Róbertet.
 
Miután egy szonda kimutatta, hogy tényleg ivott, dr. Borbély megfenyegeti Enikőt, hogy beszélni fog a kapcsolatukról, ha Enikő bemártja őt a kórházi vezetőségnél. Közben Krisztián megtudja Zsófitól, hogy Enikő nem akarta, hogy dr. Borbély operálja meg őt. Amikor erre rákérdez, Enikő falaz a doktornak. Később Enikő megkéri dr. Borbélyt, hogy kezeltesse az alkohol problémáját. A doktor megígéri, hogy soha többet nem iszik munkában. 

Tóbiás anyja mindenhol útban van otthon. Zsófi helyre teszi emiatt, de rögtön bocsánatot is kér. Megbeszélik a dolgokat, és megegyeznek Tóbiással, hogy jól jön egy anya a háznál. Másnap Tóbiás látja, hogy Zsófi rengeteg feladattal látta el az anyját. Bemegy Zsófihoz, hogy beszéljen vele, de a számonkérés veszekedéssé fajul és végül Tóbiás kijelenti, hogy ki akar szállni a Zsófival közös konditeremből. 

Miklóst idegesíti, hogy Róbert viszi el Nórát és Timit egy családi programra. Később beszél Ágnessel és Róberttel is, és elhiteti velük, hogy hamarosan mozgatni fogja a pénzt, amit még Ágnestől szerzett meg. Róbert ráharap és másnap követi Miklóst, aki egy aktatáskát rejt el egy roncstelepen. Róbert emiatt elkésik a családi rendezvényről, de Miklós ugrik be helyette, hogy elvigye Nórát és Timit. Róbert megtalálja az aktatáskát, amiről kiderül, hogy nincs benne semmi. Mit fog erre Róbert reagálni? 

Hasonló videók

Legnézettebb videók