Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. február 06.)

Visszaadja-e Zsolt Aliznak, amit elvett tőle? Nórát féltékenység kezdi gyötörni. László komoly ajánlatot kap. 
Miután Zsolt megszerezte a felvételt Aliz és Ádám intim együttlétéről, Aliz elmeséli Enikőnek, mi történt, óvatosan kihagyva azt a részt, hogy majdnem részt fett egy pornófilm forgatásán. Enikő megkéri Krisztiánt, hogy segítsen a lánynak visszaszerezni a felvételt, de Krisztián nem jár sikerrel. Végül Nóra az, aki megszerzi a felvételt, amit aztán Aliz inkább megsemmisít, csak ne kerüljön megint rossz kezekbe. 

Miután nemrég Miklós kirúgatta Róbertet, Nóra igyekszik segíteni a férfinak, hogy mihamarabb találjon megint egy állást. Ágnes mégis hamarabb talál neki munkát. Nórát az is meglepi, hogy Róbert beköltözött Ágnes mellé a villába. Amikor figyelni kezdi Ágnest, Nórának feltűnik, hogy a nő úgy viselkedik, mintha Róbert az ő tulajdona lenne. Vajon ez csak Nóra fejében van így, vagy Ágnes tényleg kiterjeszti a hatalmát a mostohafiára? 

Az ötlet, hogy a kisbolt ingyen házhozszállítást vállal, nagy sikert arat, és Lászlót és Gizellát elárasztják a megrendelések. Miközben László az emeletre szállít ki, meghúzza a hátát, és Ágnes is megtudja, hogy Lászlóék esküvőre gyűjtenek. Amikor Attila egy döntést egyedül hoz meg az irodában azzal az indokkal, hogy ő a többségi tulajdonos, Ágnes úgy dönt, neki is kell még részesedést szereznie a Berényi Kft-ben. Ezért felajánlja Lászlónak, hogy megveszi a részét, hogy László ki tudja fizetni az esküvőt. Mit mond erre László? 

Legnézettebb videók