Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. február 03.)

Zsófi vajon közelebb kerül Krisztiánhoz? Zita nagy felfordulást okoz Péterék joghurt bizniszében. Aliz miatt mond fel Zsolt egyik színésznője.
Zsófi elmondja Tóbiásnak, hogy azért nem akar tőle gyereket, mert azt hiszi, beleszeretett Krisztiánba. Tóbiás kiakad, és lekezelően bánik Krisztiánnal, aki nem érti mi baja Tóbiásnak. Később Tóbiás szemtanúja lesz, hogy Krisztián és Enikő békülni kezdenek. Tóbiás Zsófi orra alá dörgöli, hogy olyan hajó után igyekszik, ami már rég elúszott. Zsófi azonban nem adja fel, és újra próbálkozik Krisztiánnál, ez azonban azonban teljesen hidegen hagyja a fiút. 

Hanna megmutatja Zitának, hogy volt barátjának, Áronnak új barátnője van. Zita kiakad, Hannának pedig lelkifurdalása lesz. Elhívja magukkal az első forgalmazói megbeszélésükre. Zita ekkor ismerkedik meg a helyes boltos fiúval, Dáviddal. Hanna látja, hogy Zitának tetszik a fiú, ezért megkéri Pétert, hagyják magukra őket. Mialatt Zita és Dávid joghurtot pakolnak, Zita leveszi a szemüvegét, hogy jobban tetszen Dávidnak. Mivel így homályosan lát, véletlenül súrolóport önt a joghurtra dekorcukor helyett. Vajon Péter időben észreveszi mit művelt Zita?

Zsolt megtudja, hogy jelenlegi pornószínésznője a barátja rosszallására hivatkozva nem hajlandó tovább nekik dolgozni. Zsolt megkéri Fasírtot, bírja jobb belátásra a színésznő barátját. Fasírt azonban szétvert képpel érkezik vissza. Zsolt ekkor Aliztól kér tanácsot, aki szerint Zsoltnak türelmesebbnek és megértőbbnek kell lennie. Zsolt meghallgatja Fanni elképesztő feltételeit, amit Zsolt, Aliz tanácsát megfogadva türelmesen elfogad. Fanni már a forgatásra készül, mikor Aliz bogarat ültet a fülébe: ha a barátjának nem tetszik, hogy Fanni filmezik, akkor ne erőltesse. Zsolt vérben forgó szemekkel közli Alizzal, hogy Fanni lelépett, és neki kell b

Legnézettebb videók