Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. december 4.)

Vajon Róbert agresszív húzása elég ahhoz, hogy Nóra lefújja az esküvőt? Ádám új megbízást kap Zsófitól. Ludwig megbocsáthatatlan dolgot tesz Ágnessel. 
Nóra nagyot csalódik Róbertben a pofon miatt. A férfi minden erejével igyekszik meggyőzni Nórát, hogy Miklós hibája volt az egész, de Nóra titkon elárulja Vilmosnak, legszívesebben lefújná az esküvőt. Miklósnak kapóra jön ez az információ, és gyorsan felrohan Nórához, azt remélve, hogy ezek után van esélye visszaszerezni a nőt. De túlságosan elbízza magát, és pont az ellenkezőjét éri el – Nóra közli vele, hogy tűnjön a szeme elől. 
 
Tóbiás tudomást szerez Ádám gondjairól, és megbeszéli Zsófival, hogy adjon munkát Ádámnak – készítsen fotókat a srác Zsófiról. Zsófinak megtetszik az ötlet, és még aznap este sort is kerítenek a fotózásra. A fotózás közben Ádám őszintén mesél Zsófinak arról, mennyire hiányzik neki a kislánya. Zsófi kedves és megértő Ádámmal, ám Ádám titkon félreérti Zsófi gesztusait, és kicsit beleszeret a mit sem sejtő lányba.
 
A Berényi testvérek visszautasítják Ludwig ajánlatát, mert találtak egy másik, megbízhatóbb bérlőt. Attila elárulja Ludwignak, ki az új kliens, Ludwig pedig a név hallatán rájön, hogy Ágnes keze van a dologban. Otthon számon kéri a feleségét, aki azzal érvel, nem akarta, hogy Ludwig ismét bajba kerüljön. Ludwig már épp elfogadná a magyarázatot, amikor csengetnek – az eskövői virágos az, aki szeretné felmérni a lakást a dekorációk miatt. Ludwig kiakad, továbbra sem akarja ezt az esküvőt. Összevesznek Ágnessel, ami végül persze a gyerek-témára fut ki, Ludwig pedig megbocsáthatatlan dolgot tesz – erőszakoskodik a feleségével.
 

Legnézettebb videók