Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. december 22.)

Vajon Nóra és Róbert kimondja a boldogító igent? Aliz és Krisztián közelebb kerülnek egymáshoz. Ludwig bosszút forral, amiért Róbert megpróbálta megcsókolni Ágnest.
Bözsi szembesíti Miklóst azzal, hogy bármit is gondol, már elkésett azzal, hogy visszaszerezze Nórát. Miklós a villában még beszél négyszemközt Nórával, aki közli Miklóssal, hogy el kell fogadnia a tényt, hogy valaki máshoz megy férjhez. Liza és Ottó eközben megbeszélik egymással, milyen jó fej Róbert, Péter pedig nem fogadja jól Hanna látványát az esküvőn.
 
Aliz szomorú és frusztrált, amiért nem lehet ott az esküvőn Rudi és Róbert ellentéte miatt. Amikor aztán összefut Nórával, megérti, hogy Nóra nincs is tisztában azzal, hogy Róbert zsarolja Rudit, és közli Rudival, hogy ha Nórát beavatnák, talán mégis ott lehetnének az esküvőn. Rudi szerint azonban nem kockáztathatnak, hiszen Nóra védi Zsoltot a bíróságon. Miután Krisztián közli Rudival, hogy az egyetlen módja annak, hogy Zsoltot kijuttassák a börtönből, ha megkeresik Nikolt, és ráveszik, hogy vonja vissza a vallomását, Rudi felkeresi Fasírtot.
 
Ágnes visszautasítja Róbertet, aki megpróbálta megcsókolni őt. Ludwig, aki ezt végignézte, fortyogva vonul a szobájába, és amikor meglátja Ottót, majdnem elmondja neki az igazságot az apjáról. Ágnes megkéri Ludwigot, hogy tegye félre az ellenségeskedést Róberttel az esküvőre, de Ludwig képtelen jó képet vágni a szertartáshoz, így magányosan a dolgozószobájába vonul. Miklós követi őt, és Ludwig elmondja neki, hogy Róbert szerelmes Ágnesbe. Vajon mit kezd Miklós az információval?
 

Legnézettebb videók