Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. december 21.)

Miklós Nóra kérésére próbálja rávenni Timit, hogy legyen ott az esküvőn.Róbert Attilát kéri fel, hogy legyen a tanúja.Gizella részegsége miatt Bözsinek kell kézbe vennie az esküvői előkészületeket. Ágnes próbálja feloldani a Ludwig és Róbert közti ellentétet
Nóra Miklóstól kér segítséget, hogy vegye rá Timit, lányuk legyen ott az esküvőn. Róbert dühös Nórára, amiért egy kis probléma esetén azonnal Miklóshoz szalad segítségért, de Miklós végül valóban ráveszi Timit, hogy legyen ott az esküvőn. Indulás előtt Timi azonban végül csak kimenti magát.
Attila oldalát továbbra is erősen furdalja, mire készülhet Ludwig és Ágnes, ezért közli Júliával, hogy az esküvőn igyekszik majd kideríteni valamit. Róbert ezután Attilát kéri fel tanúnak, aki igent mond.
Miután László rájön, hogy Gizella előző este tovább ivott, és még mindig részeg, Bözsi veszi kézbe az esküvői előkészületek intézését. László eközben végig azon dolgozik, hogy fedezze a többiek előtt Gizellát, és sikerrel is jár. Amikor aztán Gizella véletlenül meghallja László és Vilmos beszélgetését, mely során László közli Vilmossal, hogy nem is volt köztük semmi komoly Valival, Gizella végre megbocsát férjének.
Róbert továbbra is afelől puhatolózik Ágnesnél, hogy Ludwig megerőszakolta-e őt, de Ágnes csak ködösít, nem ad direkt választ a kérdésre. Amikor aztán Róbert újabb vitába keveredik Ludwiggal, Ágnesnek kell szétválasztania apát és fiát. Róbert Ágnes vigasztalása közben végül megpróbálja megcsókolni a nőt, aminek Ludwig is szemtanúja lesz. Mit tesz Ludwig?
 

Legnézettebb videók