Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. december 18.)

Mivel fenyegeti meg Miklós Róbertet? A részeg Gizella komoly veszélyt jelent magára, így László úgy dönt, hazaköltözik. Ágnes vajon képes kiállni magáért Ludwiggal szemben?
Nóra elmondja Júliának, hogy Miklós megcsókolta, de meggyőzi magát, hogy a legjobb döntés kitartani Róbert mellett. Közben Miklós megfenyegeti Róbertet, hogy megöli, ha valaha is megbántja Nórát. Vilmos meghallja a fenyegetést, majd figyelmezteti Miklóst, hogy ha nem türtőzteti magát, ő lesz az, aki megbántja Nórát. Róbert boldogan vigasztalja a Timi miatt szomorkodó Nórát, hogy a holnapi esküvő tökéletes lesz. Vajon tényleg így alakul?
Ádám és Hanna nem járnak sikerrel, amikor meg akarják győzni a már részeg Gizellát, hogy ne igyon. László segítségét kérik. Mindeközben Gizella majdnem kárt tesz magában, majd egy félrenyelt falat kenyér miatt fuldokolni kezd. Szerencsére László mégis úgy dönt, nem hagyja magára Gizellát, így az utolsó pillanatban megmenti Gizellát a fulladástól. László kerek-perec kijelenti, hogy hazaköltözik.
Róbert rájön, hogy Ludwig megerőszakolta Ágnest. Hiába tagadja Ágnes a dolgot, Róbert nekimegy Ludwignak. Azonban Ágnes félve Ludwigtól, kijelenti, hogy Róbert félreértett valamit. Később Ludwig fenyegetően kéri számon Ágnest, hogy mivel tömte tele Róbert fejét? Ludwig szerint Ágnes nem képzelheti, hogy Ludwig megerőszakolta, hiszen Ágnes a felesége. Ágnes kiáll magáért, és közli, az, hogy ő Ludwig felesége, nem jelenti azt, hogy a tulajdona is.
 

Legnézettebb videók