Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. december 1.)

Vajon tudnak-e segíteni Liza sebesült kezén, hogy folytathassa a zongorázást? Aliznak támad egy ötlete arra, mivel békíthetné ki Lucát.  Hogyan sikerül Nóra lánybúcsúztatója?

A kórházban összevarrják Liza kezét, amit egy üvegcseréppel véletlenül elvágott. Liza és Ágnes is ijedtek. Ágnes Júliánál keresne menedéket, de Júlia Nóra lánybúcsúján van, és csak Attilát találja meg. Neki sírja el a bánatát. Attila átadja Ágnesnek egy specialista számát, akit Ágnes még aznap este felkeres, de az eredmények nem bíztatóak.
Rudi megígéri, hogy még ma este visszafizeti a tartozását Róbertnek, remélve, hogy a lánybúcsún keresett pénz elég lesz erre. De közben hazaér Luca is Németországból, és Aliz a fejébe veszi, hogy ha sikerülne vennie egy laptopot a lányának, akkor talán Luca megbocsátana. Rudi megsajnálja Alizt és megígéri neki, hogy a pénzből vesznek Lucának egy laptopot.
Nóra lánybúcsúztatója nem indul zökkenőmentesen, és emiatt Gizella rosszul érzi magát. Az sem vidítja fel, amikor befut Krisztián, Ádám és Rudi, és belekezdenek a vetkőző számba. Ráadásul a vetkőzés híre odacsábítja Lászlót is, aki jól beolvas Gizellának mindenki előtt. Később Gizella a sok szerelemről szóló tószt elől a bisztró irodájába menekül, ahol viszont egy csomó boros üveggel találja magát szembe. Gizella ellenállása megtörik, és inni kezd.
 

Legnézettebb videók