Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. április 29.)

Rudi és Zsolt barátságot kötnek? Enikőnek sikerül Barnabásra terelni a gyanút? Szabi vajon megy vagy marad?
 
Zsolt elfoglalja László parkolóhelyét, aki később csapágygolyókat rejt el Zsolt kipufogójában bosszúból. Rudi visszatér a házba, mert részegen elveszítette a jogosítványát és meghallja, hogy Zsolt autójának furcsa hangja van, ezért felajánlja segítségét. Egy mágnessel kivarázsolja a csapágygolyókat az autóból, Zsolt legnagyobb meglepetésére. Vajon Zsolt és Rudi barátságot kötnek?


 
Mikor Enikő egyedül marad Barnabás szobájában, megmérgezi magát, majd a mérget Barnabás kabátzsebébe rejti. Közben Aliz tanácsára Zsófi bemegy a kórházba Barnabáshoz, de épp akkor érkezik, mikor Enikő bejelentése nyomán átvizsgálást tartanak Barnabásnál, és megtalálják a kabátzsebébe rejtett mérget. Zsófi mindent elmond Krisztiánéknak, mikor a méregtől Enikő elájul. Kórházba viszik, ahol ismét találkozik Barnabással, és a kórház igazgatója előtt alkoholizmussal vádolja az orvost.


 
Bözsi és Aliz észreveszik, hogy Szabi többször is kereste őket e-mailben és skype-on. Az Aliznak küldött e-mail-ben Szabi azt írja, hogy hazajön. Bözsi az egész házat kitakaríttatja Alizzal és Vilmossal, amíg ő ünnepi ebédet főz Szabi tiszteletére. Aliz és Vilmos azon aggódnak, hogy fognak elférni ennyien a lakásban. Szerencsére Vilmosnak van egy régi emeletes ágya a pincében. Mikor Aliz és Vilmos szerencsétlenkednek az ágy összeszerelésével, váratlanul betoppan Szabi. Szabi azonban közli velük, hogy csak összepakolni jött, nem marad soká, sőt, talán soha többé nem jön vissza.
 

Ha kíváncsi vagy miért jött haza Szabolcs, és meddig marad nézd vissza az adást Most!

Legnézettebb videók