Műsorújság
RTL Most

Ez történt a héten (2013. 42. hét)

Aliz elkezdi a saját pecsenyéjét sütögetni a kávéházban – a kérdés csak az, hogy mikor leplezi le Zsolt. Anikó komoly meglepetést okoz Miklósnak.
Balázs végül képtelen megmutatni magát a gyászolóknak. Hannának nem tetszik, hogy Ádám képeket készített a megemlékezésen, ezért Ádám azt hazudja Jónásnak, hogy nincsenek képek. Claudia eközben úgy intézi, hogy Anikó és Miklós újra kettesben maradhassanak. Anikó megcsókolja Miklóst, aki visszautasítja Anikót. De Zsófi pofon vágja Miklóst, amikor az bevallja a csókot.

Claudia számon kéri Nórán, hogy neki még nem bocsátott meg, de Nóra figyelmezteti, hogy Claudia sem bocsátott meg Miklósnak. Claudia szerint mindenki, aki megbocsát Miklósnak meg fogja bánni, de Attila elgondolkozik. Attila békejobbot ajánl a döbbent Miklósnak, és kibékülnek.

Enikő megtudja, hogy az ikrek bukásra állnak énekből, megkéri Szabit, hogy segítsen neki. Szabi és Enikő órát adnak Kendének és Botondnak, és Szabi megígéri, hogy továbbra is ad leckéket az ikreknek, méghozzá ingyen. Enikő boldogan nyom puszit az arcára. Krisztián féltékenyen bámulja őket. Miután kiderül, hogy a Szabó ikrek elszöktek, Luca megállapítja, hogy Oszkár sokkal menőbb az ikreknél, mert egyedül éjszakázik az erdőben és mégsem hozta a szívbajt a szüleire. Szabi felbátorodik Enikő hála-pusziján és felveti, hogy ő és Enikő randizhatnának, és a lány igent mond neki. Szabi aztán Krisztián jóváhagyását kéri, aki közömbösséget színlelve, de valójában szomorúan, rábólint kettejük randijára.

Zsolt lelkesen csomagolja Oszkár születésnapi ajándékát, de Andrea közli vele a rossz hírt: még a jeles nap alkalmából sem találkozhat a fiával. Zsolt Aliztól kér segítséget, aki ráveszi Lucát, hogy hívja át Oszkárt magukhoz játszani. Aliz és Zsolt azt tervezi, Zsolt majd véletlenül arra jár. Később, Oszkár elpanaszolja, hogy nem mehet kempingezni, ami az utolsó próbatétele lett volna. Aliz azt javasolja, hogy Zsolt vigye el Oszkárt kempingezni, de Andrea nem akarja megengedni. Így Zsolt beajánlja Krisztiánt, amibe Andrea végül belemegy. Az erdőben Oszkár magabiztosságot tettet, de kicsit fél egyedül a sátorban. Végül Oszkár sikító frászt kap, amikor az este közepén valaki rányitja a sátrat. Oszkár tovább folytatja bátorságpróbáját. Zsolt megjelenik nála, és elmondja Oszkárnak, azért tiltotta el tőle Andrea, mert Zsolt bántalmazta Zsófit. Oszkár felkeresi Zsófit, és Zsófi kénytelen Oszkárnak mindent elmesélni arról, hogy Zsolt verte. Oszkár először Andreára haragszik, de amikor egy veszekedés közben Zsolt fenyegető mozdulatot tesz Andrea felé, Oszkár megijed, hogy Zsolt Andreát is bántani akarja, és szülei közé áll, hogy megvédje anyját. Zsolt azt mondja Oszkárnak, hogy Andreának igaza volt. Jobb, ha egy ideig nem találkoznak.

Zsolt közli Zsófival, hogy nemsokára eljön a bosszú ideje. Zsófi azonban elbizonytalanodik, amikor rájön, hogy Miklós tényleg szereti. Eközben Claudia megtudja, hogy Miklós megcsókolta Anikót, amit hamar el is árul Zsófinak. Zsófi azonban közli vele, hogy tud a dologról. Este Claudia kitalál egy jótékonysági estet, hogy Anikót Miklós közelében tartsa, és Anikó meg is zavarja Zsófi és Miklós romantikus együttlétét.

Miután Gizella megtudja, hogy kitűzték a tárgyalás időpontját, Linda ráébred, hogy sürgősen be kell indítania a mellrák-elleni naptárprojektet anyja jó hírének helyreállítása érdekében. Miután Hanna és Enikő sem akarnak a mellrák ügyért pózolni, minden veszni látszik. Végül azonban Aliz igent mond. Gizella véletlenül meghallja, hogy László már nem biztos benne, hogy a fotózás tényleg jó ötlet, és az utolsó pillanatban csak Aliz marad a fotózásra. Pont ahogy elkezdődne Aliz fotózása, beállít Cheng húga, és a fotózás végleg elmarad.


Linda döbbenten értesül arról, hogy Chengnek hamarosan vissza kellene mennie a családjához, és még jobban meglepődik, amikor Cheng húga, az addig barátságos Lien felszólítja, szakítson Chenggel. Linda nem tudja elmondani az igazat Chengnek Lienről, mert meghatódik amikor a fiú beavatja féltett álmába. Végül Lien kihívás elé állítja Lindát: ha tényleg szereti Chenget, akkor eléri, hogy Cheng visszatérjen a családjához.

Hogy a forgalmat fellendítse, László egy új marketing ötlettel áll elő, amit Nóra elvet. Ám László így is megcsinálja az egyél-annyi-kolbászt-amennyi-beléd-fér akciót. Nóra leállítja, de László nem érti meg, hogy miért. Közben Gizella attól fél, hogy börtönbe kerül, ha László összeveszik Nórával. Végül Nóra bejelenti, hogy azt akarja, hogy a kisbolt egy üzletlánchoz csatlakozzon.

Hanna felajánlja Ádámnak, hogy mégis adhat pár általa jóváhagyott képet Balázs búcsúztatójáról Jónásnak, hogy ne veszítse el a lapnál a fotós állását. Ádám hálás, Hanna és Péter pedig már másnap nekilátnak átválogatni a képeket. Péter azonban az egyik fotón egy Balázsra emlékeztető alakot pillant meg. De ha Balázs életben van, akkor miért nem jelentkezik?

Legnézettebb videók