Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2013. október 11.)

Megússza-e Aliz a lebukást? Mit hoz Cheng és Linda kapcsolatába a testiség? Fel tudja-e dolgozni a család Balázs elvesztését?
Szabi és Aliz vitatkoznak, amiért Aliz pult alól árul alkoholt a kávéházban az oda járó öregeknek. Zsolt is kezd gyanakodni az öregek szokatlan jókedvére, Aliz azonban elaltatja a gyanúját. A bepiált öregek azonban egyre látványosabb felfordulást csinálnak a kávéházban, és Szabi nem hajlandó segíteni Aliznak a helyzet rendezésében. Zsolt végül nekiesik az öregeknek, de csak nevetségessé válik, mivel nem talál náluk dugi piát. Alizt gyötri a bűntudat, amiért ilyen kínos helyzetbe hozta Zsoltot, és igyekszik együttérző lenni vele.

Linda fel van dobva, amiért Cheng szerelmet vallott neki, és elhatározták, hogy lefekszenek egymással Balázs megemlékezése után. Cheng fél, hogy nem fog tudni megfelelően teljesíteni a szexben, de Ádám megnyugtatja. A megemlékezésen Cheng és Linda alig tud uralkodni magán. Miután azonban azt hiszik, hogy János atya tudja, mire készülnek, rossz érzés lesz úrrá rajtuk, és úgy döntenek, mégsem fekszenek le.

Hannát, Anne-t és Tamarát közel hozza egymáshoz Balázs elvesztése. Zsófi Miklóst vigasztalja, aki a sorsot kárhoztatja Balázs elvesztése miatt. Nóra nem tudja kezelni Timi gyászát, és rosszul esik neki, hogy nem Miklós viszi őt a megemlékezésre. Attila nem akar zavarni a megemlékezésen, de Júlia meggyőzi, hogy ott a helye. A megemlékezésen Miklós és Anne közel kerülnek egymáshoz, amit Zsófi féltékenyen szemlél. A megemlékezés végén feltűnik a temetőben egy alak, aki megszólalásig hasonlít Balázsra…

Legnézettebb videók