Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2013. október 07.)

Nóra boldogsága tényleg csak elhatározás kérdése? László azon aggódik, nem nyerhet Zsolt ellen a bokszban. Claudia ajándéka kellemetlen meglepetéssel jár mindenkinek.
Attila és Júlia hálásak Nórának a békülési ajánlatért. Később Nóra próbál leplezni Timi előtt, amikor Timi rájön, hogy Nórának még mindig vannak rémálmai. Másnap, Nóra Timivel tölti a napot és eközben rájön, hogy még mindig vonzónak találják a férfiak. Végül Nóra új vállalkozásba kezd, és pozitívan néz a jövőbe.

Aliz közli Zsolttal, hogy nem akar vele kapcsolatot, ami megsérti Zsolt egóját, bár ő sem akar semmit Aliztól. Másnap, László és Gizella aggódni kezdenek, amikor meglátják a bokszolásra edző Zsoltot. Krisztián figyelmezteti Zsoltot, hogy a bokszmeccs árthat a Lindával való kapcsolatának, de Zsolt el akarja kenni László száját. László megpróbálja leutánozni Zsolt edzésmódját, de kudarcot vall. Végül Gizella házhoz hívja László edzőjét, aki rendbe rakja László önbizalmát. Ez elég lesz a győzelemhez?

Claudia zselés játékot hoz Máténak, ami azonban hamar kiszakad, és bekeni nyákkal Mátét és Pétert. Másnap, Júlia aggódni kezd, amikor a nyák helyén kipirosodik Máté és Péter bőre. Claudiának lelkiismeret-furdalása támad, amikor megtudja, hogy mekkora bajt okozott az ajándéka. Hanna le akarja buktatni a veszélyes játék gyártóját, és rájön, hogy a cég hazudik, és a játékokat nem is Magyarországon gyártják. Végül Hanna megdöbben, amikor Claudia megkéri, hogy ne buktassa le a céget, mert Claudiának milliói vannak befektetve a cégben. Mit fog tenni Hanna?

Legnézettebb videók