Műsorújság
RTL Most

Ez történt a héten (2013. 40. hét)

András titka napvilágot lát. A kérdés az, hogy ki, hogyan reagál rá. Alizban új remény ébred, hogy Ádám még mindig szereti őt. A Gizella körüli események aggasztó fordulatot vesznek.
Felbukkan a házban az állítólagos rabló, és Gizella kénytelen beismerni, hogy hazudott. A férfi perrel fenyegeti Gizellát, aki megkéri Hannát, hogy vegye le a cikkét a netről. Jónás azonban titokban megírja Gizella hazugságát. Hanna számon kéri Jónást, aki azonban kioktatja őt. Nóra megpróbálja megfélemlíteni Jónást, hogy levegye a cikket, de kudarcot vall. Közben László rájön, hogy Gizella már az első betöréssel kapcsolatban is hazudott. Gizella végül Nórának is bevallja az igazságot. Gizella a rendőrség elől először el akarja titkolni az első csalást, de mikor Linda a hazudozásról panaszkodik neki, Gizella úgy dönt, teljes beismerő vallomást tesz. Nóra figyelmezteti, hogy ha így tesz, valószínűleg börtönbe kerül. László fél, hogy mi lesz vele, ha Gizella börtönbe kerül, és Lindát hibáztatja. Gizella vallomást tesz a rendőrségen. Linda közben eltökélten kutatja, hogy hogyan menthetné meg Gizellát, és arra kéri Nórát, hadd segítsen Gizella védelmében. Gizellát meghatja, hogy Linda küzdeni akar érte.

Attila később véletlenül elszólja magát Nóra előtt, hogy azt hiszi, Andrásnak viszonya volt. László látja, ahogy később Attila és Nóra együtt hagyják el a házat és ezt elmondja Júliának, aki féltékeny lesz. Közben Attila és Nóra rájönnek, hogy a lakásban az egykori árvaház igazgatónője, Kóró lakik. Júlia féltékenyen fogadja a hazatérő Attilát, aki azonban beszámol neki Kóróról és Andrásról. Júlia arra a következtetésre jut, hogy András jobb ember volt, mint ők. Attilát frusztrálja, hogy rávetül András árnyéka. András örökségéből Júlia támogatni szeretné az egykori árvaház vezetőjét, Kórót, Miklós azonban hallani sem akar róla. Attila felajánlja, hogy majd ő fizet András helyett. Júlia bevallja Attilának, fáj neki, hogy nem tudott mindenről Andrással kapcsolatban. Attila szerint mindenkinek megvannak a maga kis titkai.
Nóra rájön, hogy Timi kész kis vagyont gyűjtött össze a Miklóstól kapott zsebpénzből. Nóra leteremti Miklóst, amiért ennyi pénzzel tömi Timit. De később Nóra kénytelen Timi zsebpénzéből kérni kölcsön, és Timi megígérteti anyjával, hogy másnap megadja neki a felhasznált összeget, kamatostul.

Krisztián elmondja Lindának, hogy Zsolt hazudott neki, mert valójában verekedett, de csak hogy megvédjen egy nőt. Linda neheztel Zsoltra, aki számon kéri Krisztiánt. Krisztián azonban megérteti vele, hogy Zsolt tehet mindenről. Zsolt végül bocsánatot kér Lindától, de csak tovább ront a helyzetén. Zsolt végül feladja a próbálkozást, hogy jobb ember legyen. Szabi csalódott, amiért az Enikővel való randija helyett házibulit tartanak Krisztiánnál. A bulin Aliz egy játékban választás elé állítja Krisztiánt, hogy őt csókolja meg vagy Enikőt. Krisztián Alizt választja, és ezzel megbántja Enikőt. Krisztián bevallja Enikőnek, hogy azért nem csókolta meg, mert nem ilyennek akarta az első csókjukat, de aztán kimenekül a helyzetből. Krisztián később azt mondja Szabinak, hogy nem kezdhet komoly kapcsolatba, mivel bármikor behívhatják egy újabb misszióra. Ezért Szabi közli Enikővel, hogy Krisztián nem érez iránta semmit. Krisztián és Enikő megegyeznek, hogy barátok maradnak, de ez mindkettőjüket csalódással tölti el.


Bözsinek a sérülése miatt néhány napot Vilmosnál kell töltenie. Vilmos boldog, és arra számít, hogy csodásan fogják érezni magukat. Vilmos Lászlónak panaszkodik arról, hogy Bözsi sérülése óta folyton ugráltatja őt. Ennek híre eljut Bözsihez is, aki megsértődik, és el akar költözni. Vilmos azonban biztosítja őt, hogy mindennél többet jelent a számára. Kártyázással ütik el az időt, és amikor Vilmosnak elfoglaltsága akad, megmutatja Bözsinek, hogyan tud egyedül is játszani az interneten. Bözsit egy pillanat alatt beszippantja az online játékok világa.

Claudia eléri, hogy Miklós és Anikó kettesben maradjon, és ők békét kötnek egymással. Hanna és Tamara szomorúan állapítják meg, hogy ironikus módon ehhez épp Balázs halála kellett. Zsófi Claudiának támad, és közli vele, hogy látja, össze akarja boronálni Miklóst és Anikót. Claudia tagad, de azt bevallja, hogy nem tetszik neki, hogy Zsófi Miklóssal van. Végül addig provokálja a lányt, míg az újra Zsolt karjaiba vetné magát. Zsolt azonban visszautasítja őt. Zsolt azt ígéri, ha Zsófi kitart a terv mellett, hogy tönkretegyék Miklóst, újra együtt lehetnek.

Hanna Balázs ruháit pakolva jön rá, hogy még mindig képtelen továbblépni. A félrelépése miatti bűntudatát pedig csak növeli, amikor Tamara rájön, hogy Balázs belépési kódja a számítógépen is Hanna beceneve volt.

Claudia figyelmezteti Nórát, hogy ne engedje, hogy a viszálykodás tönkretegye az életét. Amikor Nóra látja, hogy Attila és Júlia milyen jó szülők, elgondolkodik, és felkeresi Júliát, hogy megkérje, legyenek újra jóban.

Legnézettebb videók