KERESÉS search-close

Berényi Claudia belépőjét neked is látnod kell!

szerző:
2019.02.06. 21:10

Peti egy darabig töri a fejét, hogy kihez is fordulhatna tanácsért és anyagi segítségért egy igen fontos üzleti ügyben, mikor váratlanul megoldódik minden.

Harmath Gergő bosszúterve nemcsak Miklóst küldte a padlóra és a Berényi céget, hanem Petit és ezzel a KisSzéket is. Mivel a fiatal fiú úgy dönt, nem szeretné tovább folytatni Gergővel, kiszáll a közös bizniszből, és belevág egy teljesen újba. Az újrakezdéshez azonban némi tökére is szüksége lenne Petinek, aki egyelőre tanácstalan az ügyben. Ekkor teljesen váratlanul befut Berényi Claudia egy tökéletes belépővel, és úgy tűnik, meg is oldódik Peti problémája.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való