KERESÉS search-close

Berényi Ági: „Az erőszaknak több formája van”

szerző:
2016.12.20. 21:30

A megfélemlített nő pontosan jól tudja, mit jelent az, hogy erőszak. Indulatait, félelmeit már nem is bírja takargatni, így Gizi jogosan vonja kérdőre a rémült asszonyt.

Ludwig most valóban kimutatta a foga fehérjét. Érzi, felesége már nem szereti őt, sőt inkább már a gyűlölet határát súrolják Ági érzései, így nem tehet mást a gyenge férfi, mint olyan eszközökhöz folyamodni, melyekkel a nő nem tud mit kezdeni. Egyetlen egy gyenge pontja van Ágnesnak, az pedig nem más, mint a lánya. Ludwig jól tudja ezt, ezáltal sakkban is tudja tartani feleségét, de mindeközben még zsarolja is. Mi lesz így Ágnessel, hova fog fajulni ez a szörnyűség?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való