Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 9. héten

Attila nyomozni kezd Ludwiggal történtek ügyében, miközben egyre többen szereznek tudomást Ágnes tettéről, és mindenki másképp áll a dolgokhoz. Rudi tőzsdézni akar. Emília még mindig nehezen tud megbízni Félixben. Ádám és Zsófi kapcsolata újabb fordulatot vesz. Nóra úgy érzi, elveszítette fiatalos lendületét. Vilmosék egy kis pénzhez jutnak, amit meglepő dologra költenek. Milán bosszút akar állni az őt átverő Ottón. Hanna egymás után több meglepő hírt is kap az ösztöndíjkérelmével kapcsolatban.

Ludwig üzenete után Ágnes lecserélteti a villa zárjait, és nem engedi, hogy Liza elhagyja a házat. Máté úgy dönt, hogy elmondja Stella titkát Péternek. A döbbent Péter beszámol Ágnes fenyegetéséről Júliának. Stella elmondja Gizellának is, hogy látta, amint Ágnes le akarja gurítani Ludwigot a lépcsőn.

 

 

Gizella Júliától megtudja, hogy Ludwig eltűnt. Ágnes bocsánatot kér Stellától. Attila meggyőződik róla, hogy Sas nem lehet felelős Ludwig eltűnéséért. Ezután azt javasolja Ágnesnek, hogy tegyen bejelentést a rendőrségen Ludwig eltűnésével kapcsolatban, míg ő utánajár annak, kik tudhatnak bármit is Ludwigról.

 

 

Krisztián azt tanácsolja Rudinak, hogy kesergés és önostorozás helyett próbálja hosszútávon bebiztosítani a gyerekei jövőjét. Rudi tuti pénzügyi tippet kap Miklóstól, és úgy dönt, hogy részvényekbe fekteti a pénzét.

 

 

 

Nóra leszervez egy randevút, de Júliával kieszel egy stratégiát arra az esetre, ha rosszul sülne el a találkozó. Nagy meglepetésére a randipartnere pont úgy koptatja le őt, ahogy ő akarta a férfit. Nóra Ádámtól kérdezi meg, hogy elszállt-e felette az idő, Ádám pedig zavarában nem a megfelelő szavakkal biztosítja Nórát arról, hogy még mindig gyönyörű.

 

 

 

Bözsi és Vilmos kártérítést kapnak az őket átverni próbáló cégtől, amiből vesznek egy elektromos bevásárló motort. Lászlónak és Miklósnak tetszik, hogy Bözsiék mernek új dolgokat kipróbálni, Nóra viszont veszélyes dolognak tartja a motorozást. Nóra nem érti, miért ő az egyetlen, aki nem lelkesedik Bözsiék költekezése miatt. Elmondja Miklósnak, hogy szeretne változtatni a hozzáállásán, és rábeszéli a férfit, hogy fizessék ki Bözsiéknek a motort, a kártérítést tegyék be a bankba. Vilmos és Bözsi elutasítja a felajánlást, de Vilmos megnyugtatja Nórát, hogy kár aggódnia a lökött öregek miatt.

 

 

 

Emília és Félix rengeteg időt töltenek együtt. Az idillbe Sas érkezik: elújságolja, hogy Ludwig eltűnt. Attila is felbukkan, és kérdezősködni kezd Félix és Ludwig kapcsolatáról. Milán egy megjegyzése miatt Emília gyanakodni kezd Félixre, hogy továbbra sem teljesen őszinte vele. Félix ezt zokon veszi. Később bocsánatot kér, és el akar mondani valamit Emíliának, de ő meglepő módon arra kéri Félixet, hogy egyelőre ne fedjen fel semmilyen újabb titkot, így időt ad arra, hogy a férfi ne bűntudatból, hanem bizalomból ossza majd meg vele a dolgait.

 

 

 

A Red Dhaliás lányok nem jelennek meg Ádámnál a fotózáson, így Hanna Gigit küldi oda. A fotózást Zsófi érkezése szakítja meg. Ádám és Gigi hiába magyarázkodik, Zsófi nem hisz nekik.

 

 

Később Tóbiás Zsófi lelkére beszél, hogy ha szereti Ádámot, ne marja el magától. Zsófi végül bocsánatot kér Ádámtól, és kibékülnek. Hanna tanácsára Zsófi nyitni kezd Gigi felé is, majd miután minden rendeződik, megkéri Ádámot, hogy költözzön vissza hozzá.

 

Milán megzavarja Ottó randiját Lizával, ezért Ottó elküldi őt a kisboltba, hogy hozza el onnan a rendelését. Milán a kisboltban rájön, hogy Ottó megszívatta őt, de meghallja azt is, hogy Tóbiás kamerát szereltetett fel a boltba. Később Ottó megint beszól neki, mire Milán ellopja Ottó csirkejelmezét, és csirkének öltözve betör a kisboltba. Később visszaviszi a jelmezt a Fittlaborba, és úgy tesz, mintha az utcán találta volna meg. Ottó hálás, és bocsánatot kér a korábbi viselkedéséért. Milán meggondolja magát a bosszúval kapcsolatban, de már késő: Tóbiás és László épp a bolt kamerájának felvételét nézik, és első számú gyanúsítottjuk Ottó.

 

 

Péter leforgatja dokumentumfilmje első interjúját Majoros Pállal, akivel a közmunkán ismerkedett meg. Az interjú szörnyen alakul, míg Hanna nem hoz egy igazi operatőrt, így a dolog végül jól sikerül. Hanna elmondja Natasának, hogy kezd komolyra fordulni a dolog Péterrel. Natasának újra bűntudata támad, feladott pályázat miatt. Hanna kap egy elutasítást az ösztöndíjkérelmével kapcsolatban, ami meglepi, hisz nem tud róla, hogy ő beadott volna egy ilyen kérelmet.

 

 

Natasa bevallja neki, hogy ő adta fel a levelet, és Hanna nagyon dühös lesz rá. Emília szerint csak idő kérdése, és Hanna megbocsájt. Natasa úgy dönt, hogy tisztáznia kell Hannával mindent, ám Hanna ekkor ismét érdekes hírt kap. 

 

 

 

Legnézettebb videók