Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 6. héten

Gergő mindent megtesz, hogy Balázst a saját oldalára állítsa. Timi és Oszkár kiötlik, hogyan pótolják meghiúsult légyottjukat. Hogyan fogadja Gergő, hogy Natasa kikosarazza? Egy régi ismerős bukkan fel, hogy Péter segítségére siessen. Krisztián és Aliz csodálatos hírt kap.

Gergő elhatározza, hogy megszerzi a Berényi Kft. luxuslakóház projektjét, hogy Szonjának munkát biztosítson. Szonja úgy dönt, jobb, ha ő beszél Miklóssal, így elmegy hozzá, hogy megvásárolja tőle a házat. Miklós felháborodik Szonja kérésén, durván személyeskedve visszautasítja. Hazafelé tartva Szonja Balázzsal találkozik, aki elmeséli neki, hogy Miklós neki is folyton bekavar. Szonja elmeséli Gergőnek, hogy Miklós nemet mondott az ajánlatukra, majd megemlíti Balázs nehézségeit. Gergő felveti, hogy össze kéne dolgozniuk Balázzsal, hogy kijátsszák Miklóst. Szonja idegesen közli Gergővel, hogy ő ezt nem akarja. Gergő titokban Balázzsal találkozik, hogy meggyőzze, csatlakozzon hozzá. Balázs egyértelműen elutasítja Gergőt, mert nem akarja még egyszer elárulni Miklóst. Amikor Miklós újra megalázza Balázst, és közli vele, nem tartja a fiának, Balázs úgy dönt, hogy csatlakozik Gergőhöz. Balázs és Gergő Szonja háta mögött szervezkedik a Berényi Kft. lakóházának és a benne lévő luxuslakás-projektnek a megszerzésén. Balázs kiszedi a gyanútlan Júliából, hogy több új vevő is jelentkezett és megszerzi a kontaktokat az irodából. Balázs elhinti egy vevőnek a telefonban, hogy a Berényi Kft. csődbe fog menni, ezért azt javasolja, hogy lépjen vissza a vásárlástól. Gergő ünnepli a tervüket, de Balázsnak bűntudata van az árulás miatt. Szonja kifejti Balázsnak, hogy nem érdekli a tervük és nem örül, hogy Balázs náluk fog lógni. Balázs terve megvalósulni látszik, amikor egy hamis indokkal a vevő visszamondja Miklósnál a lakásvásárlást. Miklós gyanakszik.

 

 

Nóra, Somogyi Levente (Timi tanára) javaslatára szigorúbb Timivel. Nem engedi el vásárolni Lucával, hanem tanulni küldi. Timi ezen teljesen kiborul, de végül nincs más választása, otthon marad. Másnap viszont, ahogy Oszkár hazaér a kórházból, kijátssza Nórát, hogy Oszkárral randevúzzon. Nóra rajtakapja Timit, hogy iskola helyett Oszkárral csókolózik a parkban. Nóra nagyon mérges, azonnal beviszi Timit az iskolába, és a lelkére beszél, hogy milyen fontos lenne Timi számára, hogy odafigyeljen a tanulmányaira. Timi később titokban ismét találkozik Oszkárral, és a két fiatal megbeszéli egymással, hogy milyen bosszantó, hogy soha, sehol nem tudnak nyugodtan, kettesben találkozni. Nóra ezalatt felkeresi Zsoltot, és a két szülő megbeszéli egymással, hogy heti egy találkozót engednek csak Timinek és Oszkárnak. Később, a szüleikkel dacoló szerelmesek megbeszélik, hogy a tilalmak dacára este együtt lesznek. Oszkár sikeresen megszabadul Zsolttól, hogy a lakásban lehessen Timivel, Timi pedig egy hazugsággal elintézi Nóránál, hogy elmehessen otthonról. Később azonban Nóra és Zsolt rájönnek, hogy mindkettőjüket átverték, és épp amikor felforrósodna a hangulat, rányitnak a szerelmeskedő tinikre. Nóra ráparancsol Timire, hogy menjen haza. Nóra és Zsolt kénytelenek belátni, hogy a túlzó tiltással csak ellenkező hatást érhetnek el, így megállapodnak, hogy engednek a gyeplőn. Nem is sejtik, hogy a gyerekeik eközben titokban nagy elhatározásra jutnak, miként pótolják a meghiúsult légyottjukat. 

 

 

Miután Natasa egy tésztakészítő gépet kap Irmától ajándékba, és kiderül, hogy születésnapja van, arra kéri Gigit, hogy ne ünnepeljék meg, mert Rudi halála miatt úgyis képtelen lenne örülni. Később ez az információ Gergő számára is kiderül, aki Natasa kérésével ellentétben váratlanul beállít hozzá azzal, hogy tegyék emlékezetessé ezt a napot: vegyék használatba a tésztakészítő gépet, és főzőcskézzenek együtt. Natasa eleinte vonakodik, de később azon kapja magát, hogy egyre jobban érzi magát Gergő társaságában. Ekkor azonban Natasát lesokkolja egy tandembicikli érkezése, amit Rudi még a halála előtt vett neki, és intézte el, hogy szállítsák ki a születésnapjára. Natasa arra kéri Gergőt, hagyja magára. Gergő csalódott, de megérti a helyzetet. Natasa másnap bocsánatot kér tőle, amiért hirtelen elküldte, de Gergő biztosítja a megértéséről, Natasa pedig arra kéri, próbálja ki vele a párosbiciklit. Gergő és Natasa jókedvűen kezdenek neki a tandemezésnek, de mindketten eléggé ügyetlennek bizonyulnak, és amikor elvágódnak a kerékpárral, Gergő kihasználja a vidám pillanatot, és megpróbálja megcsókolni Natasát, aki azonban elhajol előle.

Péter lelkesen meséli Balázsnak, hogy egy fitneszteremhálózat megkereste, hogy nyisson fitnesztermet az égiszük alatt. Balázs örül Péter sikerének, sajnálja, hogy őt kerülik az ilyen lehetőségek mostanában, erre Péter felveti, hogy ebbe is társulhatna Balázs, végül úgy döntenek, hogy belevágnak a közös üzletbe. Péter lelkesen meséli, hogy Attila tanácsára magánkölcsönből vág bele a bizniszbe. Az viszont Pétert is meglepi, hogy az ismerős befektető személyesen jelenik meg a Mátyás király téren. Claudia közli Péterrel, azért jött el hozzá ilyen váratlanul, mert személyesen akarja leellenőrizni, hogy valójában jó üzletet csinál-e, és érdemes-e neki kölcsönadni. Júlia megtudja Claudiától, hogy a pénz, amit kölcsön akar adni, valójában Hannától van. Hanna így akar segíteni Péternek, de azt nem akarja, hogy ezt Péter megtudja. Péter megtudja Claudiától, hogy Hanna sokat gondol rá. Péter egy véletlennek köszönhetően döbbenten megtudja azt is, hogy Hanna újra tud járni. Júlia erősködésére, Claudia végül elmondja Péternek, hogy a fintesz-hálózatba szükséges belépési tőkére a kölcsön Hannától lenne, amit Péter így visszautasít. Attila azonban meggyőzi arról, hogy ha Hanna társként venne részt az ügyletben, akkor Péter nem tartozna neki semmivel. Péter elgondolkozik, de valójában az köti le, hogy felkavarta Hanna felbukkanása.

Krisztián elkeseredetten forgatja a kezében Aliz gyerekének ultrahangképét. Ádám azt tanácsolja Krisztiánnak, hogy beszéljen végre Alizzal az érzéseiről. Krisztián úgy dönt tényleg beszélni fog Alizzal, de Aliz másnap nem megy be dolgozni. Később Natasa lélekszakadva rohan be Krisztiánhoz a Rózsába azzal, hogy Aliz otthon hagyta a telefonját és látott rajta egy emlékeztetőt azzal, hogy aznap be kell mennie a kórházba. Natasa szerint biztos, hogy Aliz abortuszra megy. Krisztián rémülten rohan be a kórházba, de nem találja Alizt a szobájában. Krisztián később elpanaszolja Ádámnak, hogy szerinte túl későn érkezett meg a kórházba ahhoz, hogy leállíttassa az abortuszt. Habár Krisztián eleinte nem tudja eldönteni, hogy beszéljen-e Alizzal, végül úgy dönt, hogy igen, és amikor megtudja, hogy Aliz megtartotta a babát, őszinte örömmel közli vele, hogy szereti és felneveli vele a babát. Aliz venne pár ruhát a születendő babájának, de fél ezzel előhozakodni Krisztiánnak, Krisztián azonban megnyugtatja Alizt, nyugodtan kezdjen el vásárolgatni a babának, ő komolyan gondolta, hogy apja akar lenni ennek a gyereknek. Később Krisztián nagyon kiakad, mikor megtudja, hogy Aliz mindent Dávid pénzéből vett. Szerinte Aliz úgy viselkedik, mintha Krisztián nem tudná eltartani a családját. Aliz nagyon bánja, hogy ilyen figyelmetlen volt. Attól fél, hogy megint mindent elrontott. Krisztián azonban nagyon jó hírt kap: kiderül, elcserélték a leleteit annak idején, és valójában nem steril. Így Krisztián már biztos benne, hogy ő Aliz gyermekének apja. Aliz hipnózis segítségével végre visszaemlékszik a Dáviddal töltött éjszakára és teljes bizonyossággal állítja, hogy nem feküdtek le egymással. Aliz örömébe némi szomorúság vegyül, amikor tudatosítja, hogy kis híján elvetette Krisztián gyerekét, ezért nem is akar nagy babaváró ünneplést. Eközben azonban Krisztián meglepetés bulit szervez Aliznak a Rózsába és többször majdnem lebukik Aliz előtt. Natasa csak nagy nehezen tudja visszatartani Alizt, nehogy túl korán érjenek a Rózsába. A meglepetést azonban egy rég nem látott ismerős okozza a bulin, aki terhes pocakjával ellopja a showt Aliz elől.

Legnézettebb videók