Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 49. héten

Ádám Hannával együtt nyomoz Veintraub Tamás ügyei után. Vajon megtalálják, amit keresnek? Milán igyekszik jó kapcsolatot ápolni a házban lakó lányokkal, aminek persze nem mindenki örül. Tóbiás segíteni akar Gizelláéknak a kisbolttal kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy tettével a kívánt eredményt éri-e el. Júliának nem megy egyszerűen a tönkrement házasságán való túllépés, Attilának viszont annál inkább, ami újabb feszültségeket szül. Félixnek sürgősen pénzzé kell tennie értékes festménygyűjteményét, és ehhez Rudi segítségét kéri. Miklósék új tervet kezdenek megvalósítani a vízprojekt megszerzésére.

Bözsi és Vilmos visszavinnék Cukit a gazdájának, de Luca új gazdit akar neki keresni. Milán összebalhézik Emíliával és spontán döntést hoz: ő tudja, hová menjen Cuki. Luca később belátja, hogy a kutya gazdája jól bánik Cukival, így kénytelen visszakérni őt Milántól, aki készségesen áll Luca szolgálatára.

 

 

 

Emíliáék figyelmét nem kerüli el az alakuló vonzalom. Milán a bisztróban ismét találkozik Lizával, és megpróbál összebarátkozni vele. Emília meglátja őket, és megkönnyebbülve biztosítja arról Irmát, hogy Milánt még nem érdeklik komolyan a lányok. Később viszont egy óvszert talál a fiú egyik nadrágja zsebében. Emília visszaadja a Milán zsebéből előkerült óvszert, és a fiú megpróbálja zavarba hozni. Ám Emília megdicséri a fiút, hogy milyen felelősségteljes, és ez Milánnak is imponál. Úgy tűnik, Emília és Milán végre szót értenek.

 

 

Ádám egyre biztosabb abban, hogy a nyomozás sikeréhez be kell jutnia Gigi raktárába, és sikerül is elérnie, hogy a nő elvigye oda. Ádámnak igaza lesz, Veintraub Tamásnak is vannak ott cuccai, így elhatározza, hogy visszamegy nyomozni. Ádám kifigyeli, hogy Gigi hová teszi a raktár kulcsát és később csellel megszerzi. Ádám és Hanna nyomozni kezdenek, és a raktárból elhozott iratok között egy gyanús kórházi zárójelentésre bukkannak.

 

 

László és Gizella válságtanácskoznak, miből fizessék be a kisbolt büntetését. Tóbiás később megtudja, hogy a pénzbüntetés mellett Gizelláék a boltot sem nyithatják ki, amíg nem fizetnek. Úgy dönt, hogy bevallja tettét Gizellának, de Zsófi megakadályozza ezt. Másnap Tóbiásnak végre beugrik, hogyan segíthetne a bajba juttatott barátain: kölcsönkér Zsófitól, hogy odaadhassa Gizellának és Lászlónak az egymillió forintot. Amikor Tóbiás elmondja az ajánlatát Lászlóéknak, ők nem fogadják el a kölcsönt. Gizella új megoldással áll elő: bankkölcsönt akar felvenni és abból kifizetni a bírságot.

 

 

 

Ágnes megrendülten próbálja Ludwig tudomására hozni: a nem mindig nemet jelent. Igyekszik elaltatni Liza gyanúját is, azt állítja, hogy ilyesmik olykor előfordulnak férfi és nő között. Később Júlia és Nóra előtt viszont már nem tudja leplezni, hogy fél Ludwigtól.

Nóra azt javasolja, hogy Júlia is lépjen tovább, ha már Attila is megtette. Júlia nagy nehezen rászánja magát arra, hogy randit beszéljen meg Olivérrel, a tánctanárral, de a reggeli találkát véletlenül ugyanoda szervezik, ahol Attila és Szilvia is randevúzik. Júlia képtelen Olivérre koncentrálni és folyton Attiláékat figyeli. Olivér megkéri Júliát, hogy ne találkozzanak többet, míg túl nem lesz Attilán, így Júlia úgy dönt, hogy inkább beleveti magát a munkába, miközben Attila és Szilvia kapcsolata egyre jobban elmélyül.

 

 

Péter egy pályázatra is be akarja adni a vízüzemről készülő dokumentumfilmjét, de Miklós leállítja az egész filmkészítést. A csalódott Péter Hannával és Natasával is összeveszik. Natasa később megtudja, hogy Péter miért viselkedett vele ingerülten. Kölcsönösen bocsánatot kérnek egymástól, majd együtt indulnak csatangolni, hogy kiszellőztessék a fejüket. A folyóparton Péter elköt egy motorcsónakot, és arra invitálja Natasát, hogy menjen vele.

 

 

Ludwig megsürgeti Félixet a tartozása miatt, mert minél előbb ki akarja vásárolni Gigit a vízprojektből. Félix megígéri Emíliának, hogy megszakítja a kapcsolatot Ludwiggal. Később elmondja Ludwignak, hogy nincs elég pénze, mire Ludwig kijelenti, hogy akkor Félix adja el az értékes festménygyűjteményét. Félix segítséget kér Ágnestől, aki Rudit ajánlja a férfinak. Félix felkeresi Rudit egy ajánlattal: segítsen kicsempészni a lopott, nagyértékű festményeit az országból.

Miklós kitalál egy hosszútávú tervet, hogy visszaszerezzék Gigitől a vízprojektet, amihez Attila segítségét kéri. A negyedéves pénzügyi ellenőrzés időpontját előrehozatja Attilával, és megpróbálja elérni, hogy se Gigi, se Ludwig ne tudjon megjelenni rajta. Liza Júlia kérésére moziba hívja Ludwigot. Eközben Miklós látogatást tesz Giginél, és távozóban megbütyköli Gigi kilincsét, bezárva ezzel a nőt a lakásba. Mire Gigi észreveszi ezt, már túl késő, nem tudna odaérni az ellenőrzésre. Gigi Attilától kér segítséget, aki azt javasolja, hogy Júliát kérje meg arra, hogy képviselje őt az ellenőrzésen.

 

 

 

Legnézettebb videók