Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 41. héten

Aliz és Krisztián hibája miatt sokkoló események történnek a kisboltban. Gizella el akarja adni a lakásukat Félixnek. Tóbiásék azon gondolkodnak, hogy felhasználják-e Zsófi ellen azt, amit találtak. Margó megtalálja, amit Kristóf eddig eltitkolt. Emília megpróbálja kideríteni Félix titkát. Attila és Miklós között nem enyhül a viszony és ennek ékes bizonyítékát is adják. Júlia elüt valamit. Nórának egyre gyanúsabb Roland, és Nóra számára nincs olyan jel, ami megnyugtató lenne vele kapcsolatban. Miklóst senki sem találja.

Amíg László edzést tart, Krisztián és Aliz, valamint Rudi vigyáz a kisboltra. Krisztián és Aliz egy félórára bezárnak és bevonulnak a bisztró irodájába szerelmeskedni, ezalatt pedig valaki kirabolja a kisboltot. Aliz anélkül, hogy elmondaná a történteket, átadja a standot Rudinak. A hazaérő László azonnal észreveszi a hiányt. Számon kéri Alizon és Krisztiánon a történteket, és összevesznek. Később Krisztián megígéri Lászlónak, hogy minden kárát megfizeti.

 

 

Ádám tanácsára Gizella utánanéz egy alapítványi iskolának, és úgy dönt, Stellát beíratja oda. Stella lelkesen fogadja a hírt, mivel ott fociórák is vannak. Gizella közli Lászlóval, hogy jó lenne, ha meghallgatnák és elfogadnák Félix lakásvételi ajánlatát, de László nem szeretné eladni a lakást. Gizella azonban aggódik, hogy Stellának így nem tudnak megfelelő körülményeket biztosítani, így megkeresi Félixet azzal, hogy érdekelné az ajánlata. László véletlenül megtudja ezt, és közli, hogy szó sem lehet költözésről. Gizella azonban elmagyarázza Lászlónak, hogy nincs más választásuk.

Miután Hanna megtalálta Zsófi ki nem váltott antidepresszáns-receptjeit, átadja őket Tóbiás ügyvédjének. Kristóf meggyőzi Tóbiást, hogy ha felhasználják bizonyítékként a recepteket, ugyanolyan tisztességtelenül fognak eljárni, mint Zsófiék a blogfelvétel lejátszásával. Kristóf még mindig a rosszul sikerült bevetés miatti lelkiismeret-furdalásával küzd, amit csak tetéz, hogy közben kitüntetést is kapott a mentés miatt.

 

 

Megérkezik Margó, aki Tóbiást, Kristófot, Ádámot és Zsófit is közös uzsonnára kötelezi. Margó megtalálja Kristóf kitüntetését, amiről Kristóf nem mesélt Tóbiásnak. Elszabadulnak az indulatok a családi uzsonnán. Tóbiás számára kiderül, hogy Kristóf titkolózott előtte, Margó kiszagolja, hogy Zsófi és Ádám között több van barátságnálKristóf pedig a balhé közepén ott hagyja a társaságot. Másnap Zsófi pedig Kristófot sürgeti, hogy mondja el Tóbiásnak a kitüntetés történetét.

 

 

Emília nem tudja, Félix miért nem jelent meg a randijukon, és telefonon sem éri el. Később véletlenül Ruditól meghallja, hogy Félix Ágnessel ment el. Félix hamarosan beállít, és megpróbál bocsánatot kérni. Elmondja Emíliának, miért volt Ágnessel, de Emília bevallja Natasának, hogy szerinte a férfi nem mondott igazat. Natasa az Ágnessel folytatott üzleti megbeszélésen kimérten viselkedik Ágnessel, így Ágnes úgy dönt, tisztázza a helyzetet Emíliával, és felvilágosítja őt arról, hogy Félix sorban tesz ajánlatot a ház lakásaira. Emília felkeresi Gizellát, aki megerősíti, hogy Félix valóban meg akarja venni a lakásukat, és több másik lakóval is tárgyal. Emília arra kéri Félixet, hogy magyarázza el, milyen céllal tesz ajánlatokat a lakásokra, de ő nem akar erről beszélni, így Emília szakít vele. Később úgy dönt, hogy ad még egy esélyt a férfinak arra, hogy elmondja az igazságot.

 

 

Miklós hiába próbál beszélni Nórával az Attila-ügyről, a nő arra hivatkozva lerázza, hogy kikapcsolódni utazott le Rolandhoz a tanyára. Miklóst dühíti, hogy Roland is beleavatkozik a Nórával folytatott vitájába, kirúgja Rolandot az építésvezetői állásából. Júlia Pétertől megtudja, hogy Attila valószínűleg Miklós után indult a tanyára, ezért utánamegy, hogy megakadályozza, hogy a férfi kárt tegyen magában vagy Miklósban. Útközben a stoppoló Ágnessel találkozik, akit korábban Félix ügyes csellel kirakott az autójából. Miklós eközben rátalál az építkezésen a részeg Attilára, aki dühében nekiesik Miklósnak.

 

 

Júlia elgázol valamit, ami a bozótból csapódik ki az autó elé. Legnagyobb meglepetésükre semmit nem találnak az ütközés helyszínén, ellenben a bokrok közt az ájult Attilára bukkannak, akinek véres a keze. Júlia a stressz hatására rosszul lesz, és elvetél.

 

 

Ezalatt Nóra Rolandot vigasztalja, akinek szintén véres a keze. Másnap reggel Ágnes és Nóra rájönnek, hogy Miklós eltűnt, de előkerül a fél pár cipője. Bár Attilának Júliát kéne segítenie, ő is inkább Miklós keresésére siet. Attila kénytelen bevallani Nórának, hogy ő verekedett Miklóssal a baleset előtt, és emlékei szerint lehet, hogy kilökte őt Júlia autója elé. A keresés egy ponton túl megakad: a nyomok véget érnek. Nóra szeretné tudni, hogy Rolandnak volt-e köze Miklós eltűnéséhez, de Roland megbántódik a feltételezés miatt. Júlia bevallja Péternek, hogy elvetélt, és hogy Miklós eltűnt. Attila, Júlia és Nóra úgy dönt, hogy értesítik a rendőrséget. Ágnes felveti, hogy neki Félix is gyanús az ügyben. Nóra kiborul, hogy lassan halad a nyomozás, Attila és Júlia pedig a balesetben játszott szerepük miatt tipródik. A rendőrség nem tartja kizártnak, hogy Miklós már nem él. De vajon ez igaz lehet?

Legnézettebb videók