Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 37. héten

Timi rádöbben, ki is a titokzatos csetpartnere. Gizellának sikerül segítenie Éván. Ádám és Natasa kapcsolata váratlan fordulatot vesz. Péter öröme a KisSzék fellendülésével kapcsolatban nem tart sokáig. Miklós veszélybe kerül Gergő vízmérgezéses terve miatt. Gigiben felcsillan a remény Zsolt jövőjével kapcsolatban. 

Nóra határozottan megparancsolja Timinek, hogy szüntesse meg a vlogot. Timi találkozik Lucával, akinek végre kipanaszkodja magát a szüleire. Luca elmondja, hogy ő volt, aki szólt Miklósnak. Timi megharagszik Lucára. Nóra panaszkodik Miklósnak, nem tudja, miért viselkedik így Timi. A szülők rájönnek, hogy Timi a tiltás ellenére is fenn hagyta a videót, ami alatt gyűlnek a licitek Timi szüzességére, így kénytelenek elvenni tőle a tabletet. Timi kölcsönkér egy laptopot. A parkban vlogolás közben lebukik az arra sétáló Szonja előtt. Szonja próbálja rábeszélni Timit, hogy vegye le a videóját, mert szerinte nagyon meg fogja bánni ezt később. Timi nem hallgat Szonjára, viszont megkéri, hogy ne szóljon erről a szüleinek. Szonja végül mégis elmondja Miklósnak, hogy mit tudott meg Timiről. Azt is elmondja neki, hogy eszébe jutott egy ötlet, amivel Timit megvédhetik attól, hogy rossz emberekkel ismerkedjen meg. Miklós elmondja Nórának, hogy Szonjának van egy jó ötlete arra, hogyan védhetnék meg Timit. Nóra meg sem hallgatja a tervet, mert annyira feldühíti, hogy Szonja megint bele akar szólni a család ügyeibe. Timi továbbra sem veszi le a videót, mert élvezi, hogy rengeteg követője lett. Azonban egy meglepően figyelmes üzenetet kap egy fiútól, aki inkognitóban marad. Nem is sejti, hogy az üzenetet Ottó küldte. Ottó és Szonja megijednek, amikor Timi a csetelés közben bejelenti, hogy személyes találkozót szeretne David01-gyel, az Ottóék által használt felhasználóval. Ottó úgy tervezi, hogy beveti színész haverját, hogy eljátssza David01-et Timinek, Timi pedig megnyugtatja Lucát, hogy a Rózsában fog randizni a fiúval, hogy biztonságban legyen. Ottó és Szonja tervét azonban keresztülhúzza, hogy a haver mégsem jön el. Mivel a terve kútba esett, Ottó odaül a levert Timihez, hogy meggyőzze, adjon még egy esélyt annak a fiúnak, akit várt, hisz lehet, hogy tényleg komoly oka van a távolmaradásra. Eközben azonban Ottó véletlenül elszólja magát, és Timi rájön, hogy David01 igazából Ottó.

Gizella és Éva között feszült a hangulat, miután Gizella kellemetlen helyzetbe hozta Évát Szlobodáné előtt, ami miatt Évának nem jött össze az üzlet. Gizella elpanaszolja bánatát Bözsinek. Bözsi szerint Gizella egyszer valami jóra is használhatná a mágikus erejét, most kivételesen írjon valami jót. Gizella jót akar cselekedni, ezért kitalálja, hogy ingyen fogja osztogatni az édességet a parkban Szlobodáné gyerekeinek és társaiknak. Gizella hirtelen jött ötlete ismét balul sül el. Szlobodáné nem akar hinni a szemének, mikor meglátja, hogy Gizella boldogan tömi édességgel az érzékeny és egészséges bio életmódhoz szokott gyermekeket. Szlobodáné közli Gizellával, hogy elintézi, hogy elvegyék tőle és Lászlótól a büfét. Gizella szégyenkezve mondja el Lászlónak és Évának, hogy a Szlobodánéval való kibékülés helyett elveszítette a büfét. László azonban nem haragszik, amúgy is csak nyűg volt az a büfé. Gigi elmondja Gizellának, hogy régi barátnőivel találkozik abból a korszakból, amikor még Tomci felesége volt. Gizellának erről beugrik egy ötlet, hogyan tudna Éván segíteni. Gizella Gigi segítségével bemutatja Évát pár luxusfeleségnek, akik a leendő ügyfelei lehetnek majd. Gizella legnagyobb meglepetésére a barátnők fodrásza épp most lett terhes, és így Éva át tudná venni a szalonját. Gizella büszkén meséli el Bözsinek, hogy jót írt Évának a könyvében, és most az vált valóra, ha még nem is abban a formában, ahogy ő megírta azt. Most már biztos a mágikus erejében, csak meg kell tanulnia használni azt. Éva bejelenti, hogy másnap elköltözik. Gizella boldog, hogy segíthetett Évának, és hogy újra régi a kapcsolatuk Lászlóval.

Ádám telefonál a fotólaborba, és kiderül, hogy elkészültek a Rudi régi fényképezőgépéből előhívatott fényképek. Natasa és Szilárd kettesben mennek el a képekért. Hazaérve annyira tetszenek nekik a fényképek, hogy hirtelen elhatározásból teleragasztgatják Ádám lakásának falait a képekkel, valamint azokkal a gyerekkori képeivel, amelyeket a katonaládájában találtak. Ádám keményen beolvas a hazaérő Natasának: az ő lakása nem mauzóleum, Natasa talán túlságosan is a múltban él. Natasa megbántódik. Később Ádám, hogy leplezze bűntudatát, azt hazudja Natasának, hogy az zavarja, hogy Natasa ráerőszakolja a gyászát mindenkire, és nem engedi a környezetének, hogy továbblépjen Rudi halálán. Natasa megsértődik, de mégis elgondolkozik azon, amit Ádám mondott, és már nem biztos benne, hogy tényleg jó ötlet-e a kiállítás a Rózsában Rudi fotóiból. Aliz végül meggyőzi Natasát, hogy mindenkit érdekelnek Rudi fényképei. Natasa később nagyon megörül Ádámnak, mikor látja, hogy mégis eljött a fotókiállítás megnyitójára. Natasa egy meghitt pillanatban megköszöni Ádámnak, hogy olyan sokat segített neki ebben a nehéz időszakban. Ádám önkéntelenül megcsókolja Natasát, de ekkor meglátja Rudit a lakásában, aki rosszallóan néz rá. Ádám rájön, hogy hibát követett el, amikor megcsókolta Natasát. Natasa visszamegy a Rózsába a Rudi képeiből rendezett kiállításra, és megpróbál megnyugodni, miután a csók felzaklatta. Ádám eközben töredelmesen bevallja a lelkiismerete által előhívott Rudinak, hogy csupán az érzései vezették, amikor magához húzta Natasát. Ádám és Natasa nehezen kezelik a helyzetet, végül kénytelenek megbeszélni a történteket, és Ádám tudomásul veszi, hogy Natasa szimpatikusnak találja, de nincs még kész egy romantikus kapcsolatra.

Péter elhatározza, hogy leteszteli a PiaMixer applikációt a KisSzékben, azonban belátja, hogy tesztvendégekre is szükség lesz az applikáció kipróbálásához. Ötlete támad, amikor összefut Balázzsal: lehetőséget lát a békülésre, így meghívja Balázst tesztvendégnek. Péter Balázs segítségével beszerzi a szükséges extra italokat a PiaMixer teszteléséhez, majd a KisSzékbe érve Péter megbizonyosodik arról, hogy az ötlete működik, mert miután Balázs meghirdette az appot a neten, sok vendég érkezik. Péter hálás Balázsnak, amiért segít neki az app tesztelő buliján, ami jobban sikerül, mint gondolta. Balázs mindent megtesz, a pultba is beáll és Júliát és Nórát is leköti, amiért Péter különösen hálás. Balázs és Péter végül egyetértenek abban, hogy ideje végleg elásni a csatabárdot, és új alapokra helyezni a barátságukat. Elérkezett a pillanat, amikor Péter mindenért megbocsájt Balázsnak. Péter nagy örömére még egy újságíró is cikket ír a sikeres appról. Péter büszke a sikerre, és hogy végül sínre kerül a KisSzék. Az ünneplés közben azonban váratlanul megérkezik Ágnes, aki bejelenti, hogy el akarja adni az épületet.

 

 

Miklósnak munkaügyben nagy szüksége van Szonjára, így Miklós úgy dönt, hogy elmegy Szonjáért Gergő villájába. Eközben Gergő elmagyarázza Szonjának, hogy mi a terve a mérgezett vízzel, és amikor Miklós betoppan, Gergőnek és Szonjának nagyon résen kell lennie, hogy eltitkolják Miklós elől, hogy miben mesterkednek. Azonban a mit sem sejtő Miklós megszomjazik, és Gergő és Szonja rémülten látják, hogy Miklós beleiszik a mérgezett vízbe. Amikor Miklós rosszul lesz, Szonja őszinte aggodalomból ajánlja fel, hogy elkíséri az orvoshoz, de Miklós szerint csak a meleg hatott rá így. Gergő eközben észreveszi, hogy eltűnt az egyik megjelölt víz (a kettő közül, amelyek mérgezettek lehetnek), és dühösen keresni kezdi. A Fittlaborban meglátja, hogy az eltűnt víz Attilánál van, és amikor Attila nem figyel, Gergő kiveszi a táskájából az üveget. Azt nem veszi észre, hogy Péter mindezt végig nézi és gyanakodni kezd. Szonja később megpróbálja megértetni Gergővel, hogy habár számára is fontos a Berényi család ellen szőtt bosszúterv, mégsem tartja jó ötletnek, hogy a gyerekeiket is behálózzák.

Amikor Hoffman, Zsolt egykori bűntársa megkeresi Gigit és Zsolt után érdeklődik, Gigi számára világossá válik, hogy Zsoltra nem a visszaszokás jelenti a legnagyobb veszélyt, amikor visszatér a rehabról, hanem a kétes múltja ránthatja vissza a rosszba. Gigi arra jut, hogy Zsoltot el kell távolítani a megszokott környezetéből, csak így kezdhet új életet. Gigi arra kéri Krisztiánt, hogy ebben segítsen neki. Krisztián megígéri, hogy elgondolkozik azon, hogyan lehetne segíteni Zsoltnak távol maradni a bűnözéstől. Krisztián később elbizonytalanítja Gigit a terve sikerességével kapcsolatban, mivel szerinte Zsolton nem segít, ha valaki pesztrálja. Gigi még jobban elbizonytalanodik, amikor Aliz kifejti neki, hogy miért nem kéne romantikusan belebonyolódnia Zsoltba, de új reményt kap, amikor Gizella arról beszél neki, hogy Zsolt a gyerekeiért mindent megtesz. Giginek támad egy ötlete, és elintézi, hogy Oszkár hosszabb időre Zsoltnál maradhasson.

 

 

Legnézettebb videók