Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 36. héten

Vilmos és Bözsi összeházasodnak, és úgy tűnik, hogy Cuki-problémájára is találnak megoldást. Júlia terhes, de nem tudja, kivel ossza meg a hírt. Emília nem akarja elsietni a Félixszel való kapcsolatát. Kiderül, hogy Laci félreismerte Stellát. Nóra és Roland kapcsolata egyre inkább elmélyül. Vajon mit szól majd ehhez Miklós? Zsófi Olaszországba akar költözni Bencével, így Tóbiás nem válogat az eszközökben, ha ennek megakadályozásáról van szó. Natasa választ az egyetem és a barátai között. Ágnes, önös érdekek miatt megoldást kínál Péternek a projektjéhez.

Aliz és Luca Júliától kérnek segítséget Bözsi szakadt ruhájával kapcsolatban, de Júlia nem segít. Luca végül maga varrja meg a ruhát, ami nem nyeri el Bözsi tetszését. Közben Bözsi rájön, mégiscsak meg kellene válniuk Cukitól. A közösségi kertben Bözsi és Vilmos örök hűséget fogad egymásnak. A szomszéd belemegy, hogy Vilmosék nála hagyják Cukit, és a Kertész család búcsút vesz a kutyától. Az esküvő után Bözsiből kibukik, fél, hogy a műtétje miatt a második házassága nem lesz hosszú életű. Vilmos azonban biztosítja arról, hogy ő mindenben Bözsi mellett áll majd.

 

 

 

Félix meglepetésebédre hívja Emíliát, aki később lemondaná a meghívást. Irmának beismeri, hogy nem akarja elsietni a dolgok alakulását Félixszel. Amikor Emília rászánja magát az indulásra, meglátja, ahogyan Félix Ágnest is meghívja a házába későbbre. Arra kéri Félixet, hogy gondolja át Ágnes megleckéztetését.

 

 

Júlia terhességi tesztje pozitív, de nem tudja, hogy Attila vagy Miklós az apa. Legnagyobb meglepetésére Ágnesnél lel vigaszra. Véletlenül Péter is tudomást szerez terhességéről. Az esküvőn Júlia megszédül, ezért Miklós orvoshoz karja vinni, így Júlia kénytelen neki is bevallani a terhességét. Miklós arra is rájön, a nőnek fogalma sincs, kitől esett teherbe. Júlia nagy nehezen rábeszéli Miklóst az apasági tesztre.

 

 

Stella véletlenül meghallja, amint László elárulja Gizellának, hogy nem gondolta komolyan, hogy bevenné Stellát a focicsapatába, és a kislány elszökik. László később felajánlja Stellának, hogy bemutatja a csapatnak, mint az új hátvédet. Az edzésen kiderül, hogy Stella mennyire tehetséges focista, és a kislány a nap hőse lesz, amikor ügyességének köszönhetően nyer a csapata.

 

 

 

Egy pályázatíró érkezik a Berényi víz kapcsán, és Nóra Miklós akarata ellenére elhívja Rolandot is a megbeszélésre. Roland a helyismeretével megmenti a helyzetet, amikor Miklós nem tud megfelelő választ adni a pályázatíró kérdésére. Nóra örül, és büszke Rolandra, aki az örömteli pillanat hevében megcsókolja a nőt. Később Nóra felkéri a férfit, hogy legyen a kísérője egy ügyvédi vacsorán. Roland belemegy, de nincs megfelelő ruhája, így Nórával vásárolni mennek. A boltban a biztonsági őr kínos helyzetbe hozza Rolandot a származása miatt. A nagy kavarodásban nyakkendőt nem vásároltak, így Roland Miklóstól kér kölcsön egyet. Nóra és Roland estéje remekül sikerül.

 

 

Tóbiás hazatér Sydneyből, és felkeresi Zsófit. Megtudja, hogy Zsófi megkapta az állást Olaszországban, és a fiát is vinni akarja majd magával. Így Tóbiás nem tehet mást, mint közli Zsófival, beadja a keresetet a gyermekelhelyezési perhez.

 

 

Natasa első vendéglátós élménye kudarccal végződik: mindent elront a bisztrós próbanapján. Hanna később megpróbálja megértetni vele, hogy kizárólag az egyetemre kéne koncentrálnia. Az is kiderül, hogy Natasát kutatóként beválogatják egy fontos tudományos kísérletbe, aki így végül lemond a vállalkozásról. Így viszont mégsem fordítaná a tanulmányi kölcsönét a hely beindítására. Beszél Péterrel erről, de később megtudja, hogy a megigényelt Nebulókölcsönt már nem tudja visszamondani, mindenképpen megterhelik a kamattal. Így akár be is szállhatna Péterék bizniszébe.  

 

 

 

Félix áthívja Ágnest magához, sarokba szorítja, és magyarázatot követel arra, miért nem emlékszik semmire Ágnes első látogatásának estéjéről. A nő viszont kiszúr egy régi fényképet, melyen a férfi két, Ágnes számára igen jól ismert személlyel pózol. Felbukkan Ludwig, és szeretné megkapni a villa eladásából származó pénz felét. Ágnes azt hazudja, közös vagyonukat egy alapítványba fektette.

 

 

Ágnes kétségbeesetten próbál megoldást találni, Nórától azonban rossz híreket kap: az alapítványba még nem fektetheti a pénzt, mert jelenleg még nincs bejegyezve. Megtudja, hogy Péternek pénzre lenne szüksége a tetőtér kibérléséhez és átalakításához, így a mit sem sejtő Péternek felajánlja, hogy beszáll a tetőterasz projektbe.

 

 

 

Legnézettebb videók