Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 33. héten

Tóbiás úgy dönt, hogy mostantól a maga ura lesz. Gigi ultimátumot ad Zsoltnak: csak akkor hajlandó segíteni neki, ha Zsolt befekszik az elvonóra. Attila felemás napja nem várt fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy vonzó idegennel. Vilmos kakaskodása Urbánnal meglepő véget ér. Balázs és Péter barátsága további kihívásokba ütközik. Krisztián különös emlékre bukkan Rudival kapcsolatban. Szonja és Gergő ördögi terveket szőnek.

Tóbiás végleg felmond a Berényi Kft.-nél, úgy érzi, ez a munkahely már nem tartogat számára lehetőségeket. Később azonban elbizonytalanodik a jövőjével kapcsolatban, Kristóf ráadásul a tudomására hozza, hogy elhamarkodottnak tartja a felmondását. Elmegy Attilához, hogy segítséget kérjen tőle a munkakeresésben, de csak Gergőt találja otthon. Gergő behívja őt, beszélgetésbe elegyednek, és közben Tóbiás betekintést nyer abba, hogyan intézi Gergő a munkaügyeit. Megtetszik neki Gergő életvitele, és rájön, hogy nem egy újabb munkahelyre vágyik, ahol valakinek a beosztottja lehet, hanem arra, hogy a saját főnöke lehessen.

Gigi, miután szembesült vele, hogy Zsolt nincs az elvonón, az is a tudomására jut, hogy a férfi továbbra is Dopiátot szed. Zsolt próbálná kimagyarázni a helyzetet, de Gigi faképnél hagyja őt. Később Zsolt beszámol Ottónak arról, hogy a fia balesetet szenvedett Németországban, és azt tervezi, hogy kiautózik hozzá. Miután Gigi meglesi az összetört Zsoltot, és megtudja Ottótól, hogy mi történt Zsolt fiával, támad egy ötlete. Felajánlja Zsoltnak, hogy elviszi őt Németországba a fiához, ha cserébe Zsolt vállalja, hogy tényleg elvonóra fog járni. Gigi hajlandó állni a költségeket, de ezúttal mindent személyesen fog intézni. Zsoltot meghatja, hogy Gigi még mindig törődik vele, és elfogadja az ajánlatot.

Gergő szerint Attilának ideje lenne továbblépnie, és elfogadni, hogy a válásuk Júliával végleges. Arra biztatja Attilát, hogy kezdjen el ismerkedni. A Fittlaborban aztán váratlan meglepetésben lesz része: összeismerkedik a rendkívül csinos új edzővel, Jankával. A komoly edzésmunka miatt Attila meghúzza magát, így Janka hazaviszi. Amikor leegyeztetnek egy másnapi edzést, Gergőnek, de még Máténak is azonnal feltűnnek az Attila és Janka közt pattogó szikrák. Másnap reggel Attila azzal szembesül, hogy megfeledkezett Máté egész napos kirándulásáról, amire el kell őt kísérnie. Attila kénytelen lemondani az edzést Jankával, majd beismeri Gergőnek, hogy talán lassabban kéne átállnia az új életvitelére, hiszen továbbra is érez felelősséget a korábbi életéért.

Vilmos lelkesen avatja be Lászlót, hogy jól halad a ház húszéves jubileumi ünnepségének szervezésével. Már be is adott egy pályázatot az önkormányzathoz a költségek finanszírozására. Vilmos jókedve hamar elszáll, amikor Urbánt megint a házban találja. Urbán egy vetélkedőt szeretne szervezni a bisztróban a nyugdíjas otthon lakóinak, és Bözsitől kér segítséget. Később László azt javasolja a féltékeny Vilmosnak, hogy tegye egyértelművé Urbán számára, hogy Bözsi Vilmoshoz tartozik. A másnapi vetélkedőn Vilmos mindent elkövet ennek érdekében, azonban az Urbánnal való kakaskodás nem várt eredményhez vezet. Vilmos és Urbán nyilvános vitája után mindenki Vilmost kezdi hibáztatni a kialakult rossz hangulat miatt, és amikor még Bözsi is számon kéri, Vilmos sértődötten elviharzik. Bözsi Gizellának panaszkodik, aki felnyitja Bözsi szemét, hogy Vilmos féltékeny Urbánra. Bözsi és Gizella csellel visszacsalják Vilmost a bisztróba, hogy Bözsi bebizonyíthassa neki, nincs oka a féltékenységre, és Urbán előtt látványosan támogatóan viselkedik Vilmossal.

 

 

Timi újabb videóira is sorra érkeznek a gyalázkodó kommentek, melyeket Timi látszólag frappánsan meg is válaszol élőben. Nóra aggódva mutatja meg Miklósnak, milyen kegyetlenkedéseknek teszi ki magát Timi. Ottó átmegy Timihez, hogy szembesítse azzal, ennek nem lesz jó vége, de Timi úgy tesz, mintha nem érdekelnék a videókhoz fűzött kommentek. Amikor Miklós is megpróbál Timi lelkére beszélni, Timi majdnem elárulja igazi érzéseit, de végül leszereli Miklóst. Timi a parkba megy, hogy elmeneküljön a vigyázó szemek elől, ám ott veszély leselkedik rá. Ottó megmenti Timit a zaklatóktól, akik a parkban támadtak rá a videóadásai miatt, azonban nem veszik észre, hogy a dulakodásban Timi pénztárcája beesett egy bokor alá. Timinek csak később tűnik fel, hogy eltűnt a pénztárcája, ráadásul váratlanul éri Nóra hazaérkezése, akinek feltűnik, hogy Timi sírt. Timi elviharzik Nóra aggódó kérdései elől, összefut Ottóval, és ekkor már Timi is képtelen tartani magát, és maga kéri meg Ottót, hogy kísérje el, és segítsen megkeresni a tárcáját. Habár próbál kemény maradni, Timinek jól esik, amikor Ottó közli vele, hogy rá mindig számíthat. De mivel Timit igazából nagyon is megviselte a fiúk támadása, azzal szembesül, hogy nem képes a vlogját folytatni.

 

 

Péter felkeresi Gergőt, mert úgy véli, rossz befektetést tett az online tőzsdén. Amikor Gergő szembesíti azzal, hogy Péter maradék pénze is elúszott, Péter rendkívül feszült lesz, így Péter azt javasolja neki, hogy egy kis bokszolással adja ki magából a feszültségét. Később Péter kénytelen Júlia anyagi segítségét kérni, ráadásul mindezt Balázs szeme láttára. Balázs békülékenyen felajánlja, hogy hosszú idő után újra beszélgessenek. Péter belemegy, de a beszélgetésből hamar vita kerekedik. László szembesíti Pétert, hogy amíg Balázzsal nem játsszák le az alapvető nézeteltéréseiket, sosem békülnek ki. Péter és Balázs nagy elánnal kezdenek el bokszolni az udvaron, és habár Gizella és Aliz próbálják szétválasztani őket, tovább folytatják a bunyót. Boksz közben egymást hergelik, és Balázs végül kiüti Pétert, aki elterül a földön. Habár ez Balázst magát is meglepi, hisz nem volt szándékában ekkorát ütni, és megpróbál bocsánatot kérni, a megalázott Péter durván lerázza.

Aliz, Natasa és Krisztián egy dobozban megtalálják azt a régi fényképezőgépet, amit Rudi korábban még képen kívül azzal a céllal kezdett bütykölni, hogy elővarázsolja belőle a régi, gyerekkori képeit. Később, amikor Natasa megkéri Ádámot, hogy nézzék át az esküvőn készült fotókat, mert szeretne párat feltenni Rudiról az emlékoldalra, említést tesz Ádámnak a dobozról is. Ádámot megviselik a Rudiról készült képek és videók, képtelen nézni az élő, jókedvű Rudit. Megtörik, és közli Natasával, hogy valamit be kell vallania Rudi halálával kapcsolatban, ám végül mégsem tudja bevallani, hogy ő a felelős a srác haláláért. Ádám elhatározza, tenni fog valamit Rudi barátaiért, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét. Másnap Ádám megkéri Natasát, hogy hadd javítsa meg Rudi régi fényképezőgépét, és mivel Natasa ragaszkodik hozzá, hogy közösen csinálják, a közös munka közben Ádám kicsit megnyugszik, amikor azt látja Natasán, hogy Rudi halála után most először boldog.

Krisztián és Aliz meglepődnek, amikor Réka egy kéréssel keresi fel őket. A nő arra kéri a friss házasokat, hogy vigyázzanak Szilárdra, amíg ő külföldre utazik Rudi másik fiával – körülbelül egy hónapra. Alizék – Rudi miatt – természetesen vállalják a feladatot, de maguk közt megvitatják, hogy milyen problémákat vet fel a spontán dajkaság. A kissrác azonnal kutakodni kezd az apja holmija közt, és Krisztiánék újabb meglepetésre bukkannak: egy levélre, és egy donorigazolványra. A levél Krisztiánt arra emlékezteti, hogy Rudi engedélyezte, hogy a halála után a szerveit felhasználhassák. Így felmerül annak lehetősége, hogy Rudi a halála után szervdonor lett.

 

 

Miután Gergő kieszelt egy tervet a Berényi Kft. ellen, Szonja most cselesen megszerzi az új vízüzem csatornarendszerének ún. térképmásolatát, majd megígéri Gergőnek, hogy szerez egy belépőkártyát a létesítményhez. Miklós azonban úgy gondolja, a cég építészének semmi dolga a vízüzemben, így Szonja nem jár sikerrel, amikor megpróbál mágneskártyát szerezni. Szonja Balázzsal beszélgetve megállapítja, hogy Miklós kissé paranoiás a palackozóval kapcsolatban, és elpanaszolja Gergőnek, hogy tovább tart majd kártyát szerezni, Gergő azonban ráparancsol: nem várhatnak tovább, most azonnal be kell jutnia, hogy megtervezze az akciót. Szonja beadja a derekát, megpróbálja ellopni Miklós mágneskártyáját, azonban Miklós rajtakapja, miközben a zakójában matat.

Legnézettebb videók