Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 33. héten

Máté és Péter sokkoló dolgon kapják rajta Stella nagynénjét. Rudi és Ágnes nem hétköznapi módon próbálják helyrehozni Krisztián hibáját. Zsófi radikálisabb eszközt választ Bence megszerzéséhez. Irma ráébreszti Bözsit, milyen rosszul áll a betegségéhez. Miklós ráébred, hogy Ottó anyja az egyetlen, akivel üzleten kívüli dolgokról is tud beszélgetni. Péter randira hívja Natasát. Vajon lehet köztük szerelem? Júlia és Attila házassága menthetetlennek tűnik, és Attila sorsfordító döntést hoz.

A kiselefánt visszakerül Lászlóhoz. Máté vissza akarja kapni, de László elmagyarázza neki, hogy a kiselefántnak fontos szerepe van. Máté megszerzi a kiselefántot, és megkéri Pétert, vigye el Stellához. A kislány egyedül van otthon. Péterék úgy döntenek, megvárják, amíg a nagynénje hazaér. A nő részegen jön haza, és nekiesik a kislánynak. Péter és Máté Stella segítségére siet, majd magukkal viszik. Lászlóék újra elkezdenek reménykedni abban, hogy Stella hozzájuk kerülhet.

Rudi és Krisztián betörnek Félixhez, de otthon derül ki, hogy Krisztián lenyúlta azt a festményt, amit Félix áron alul vett meg Ágnestől a koktélpartin. Ágnes úgy dönt, visszacsempészi a képet Félix házába. Rudi a segítségére siet, ám rossz kóddal próbálja meg hatástalanítani a riasztót. Ágnes elhiteti a riasztásra érkező őrrel, hogy ő lakik a házban. Rudi is improvizál, olyannyira hitelesen alakítja Ágnes férjét, hogy még egy csók is elcsattan. Később Ágnes rámozdul Rudira, de Krisztián rájuk nyit a heves csókcsata közben.

Rudi bevallja Krisztiánnak, reménytelennek érzi az Alizért folytatott küzdelmét. Krisztián beszél Alizzal, és rájön, hogy Aliz adna még egy esélyt Rudinak. Krisztián elmondja ezt Rudinak. Ágnes ismét megpróbálja elcsábítani Rudit, de ő visszautasítja a nőt. Rudi és Aliz végül a liftben futnak össze, ahol azonnal egymásnak esnek. Később a Rudi által megállított lift nem akar moccanni.

Zsófi lelkesen fogadja Gizella meghívását az esti bográcsozásra, mert szerinte ez remek alkalom, hogy Tóbiással elássák a csatabárdot. Az esti parti jól is indul, de hamarosan újra kipattan egy veszekedés Zsófi és Tóbiás között.

Tóbiás később úgy dönt, bocsánatot kér, Zsófi azonban megdöbbentő válasszal áll elő: gyermekelhelyezési-pert kezdeményez. Tóbiás tanácsot kér Nórától, de Nóra nem tud semmi bíztatóval szolgálni. Később meghallja, amint Gizella arról beszél Lászlónak, hogy egy meleg férfinak kevés az esélye ilyen ügyekben, így arra az elhatározásra jut, hogy véget kell vetnie a Kristóffal való kapcsolatának.

 

 

Miklós elmondja Ottó anyjának, Juditnak, hogy jelenleg nem tud egy összegben fizetni, de felajánlja, hogy havi rendszerességgel támogatja majd Ottót. Judit meglepi a férfit a saját készítésű süteményével. Miklósnak imponál neki a nőből áradó szerény kedvesség. Beszélgetésüket Roland szakítja félbe azzal, hogy megbüntették a céget, mert kiskorúakat is foglalkoztattak. Miklós nem tudja, mitévő legyen, és Nórától sem kap segítséget, Júlia pedig Rolandékkal fizettetné ki a büntetést. Miklós rájön, senkije nincs, akivel másról is beszélgethet, nem csak az üzletről.
 

 


Irma vacsorára invitálja Bözsit és Vilmost, és megosztja velük, mi vezetett oda, hogy jógázni kezdett és az életet élvezni. Kiderül, évekkel ezelőtt súlyosan megbetegedett, és az orvosai már lemondtak róla. De ő úgy döntött, összeszedi magát, megváltoztatja az életét, és sikerült a betegségét leküzdenie. Bözsi rájön, hogy nagyon rosszul áll a saját betegségéhez.
 

 


Attila elújságolja Nórának, hogy a Berényi Kft. nem ment csődbe, és Nóra bevallja, hogy már tud róla, de Júlia szerepét nem fedi fel az ügyben. Attila bevallja Júliának, hogy továbbra sem érdekli a Berényi Kft. Júlia azt hazudja, hogy mindeddig fogalma sem volt a Veintraub-féle átverésről. Júlia megkéri Miklóst, hogy vegye be Attilát az új cégbe, de Miklós visszautasítja. Ezért úgy dönt, beszámol mindenről Attilának, aki még jobban elkeseredik, amikor rájön, hogy felesége képes volt a szemébe hazudni. A veszekedés olyannyira elfajul, hogy Júlia azt vágja Attila fejéhez, még akkor is csak az önsajnálattal volt elfoglalva, amikor Júlia a börtönben sínylődött. Attila úgy érzi, most már semmi remény nincs arra, hogy helyrehozza házasságát Júliával.
 

 


Péter elhatározza, hogy egy különleges vacsorával lepi meg Natasát, és elmondja Hannának a tervét. Hanna figyelmezteti Natasát Péter szándékait illetően. Hanna szerint Natasának nem szabadna hitegetnie Pétert. A randi kínosan alakul, Natasa feszeng, míg végre megmondja Péternek, hogy ő nem akar tőle semmit. Péter otthon a randi után felnyit egy üveg bort, és nekiáll, hogy megigya. Attila azonban megzavarja, akiről Péter megtudja, hogy épp elköltözik otthonról.

 

Legnézettebb videók