Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 31.héten

Zsófi egyre jobban érzi magát az anyaszerepben, aminek Tóbiás egyáltalán nem örül. László próbálja elérni, hogy Stella hozzájuk kerülhessen. Amikor az autójuk lerobban a tanyára menet, Júlia és Miklós között felforrósodik a hangulat. Ágnest bosszantja, hogy az szerzi meg a képét, akire egyáltalán nem számított, és minden eszközt bevetve próbálja visszakapni azt. Zsolt levelet hagy Krisztiánnak. Bözsinek elege lesz a kiszolgáltatottságból, és megdöbbentő lépésre szánja el magát. Először Hanna, majd Natasa kerül komoly veszélybe.

Zsófi nagyon jól érzi magát az anya szerepben, és ezt az utazásból hazaérkező Tóbiással tudatja is Hanna. Tóbiás azonban nem örül, főleg, mikor megtudja, hogy Ádám a blogra is felrakott egy videót Bencéről és Zsófiról.

 


László ráveszi Gabit, hogy nézzék meg, milyen rossz körülmények között él Stella. Legnagyobb meglepetésükre azonban Stella nagynénje kedves, nyitott, és jó szülő. László azonban kék-zöld foltokat vesz észre Stella derekán, és megpróbálja számon kérni a nagynénit, aki Stellával vallatja be, hogy a kislány csak elesett fogócska közben. László kénytelen elbúcsúzni Stellától. Amikor Stella kórházba kerül, felcsillan a remény, hiszen Stella váltig állítja: rokonai verték meg. Ez pedig elég ok arra, hogy a rokonoktól elvegyék a kislány felügyeleti jogát. Később Stella elárulja Lászlónak és Gizellának, hogy hazudott, valójában focizás közben érte baleset. Gizella és László úgy döntenek, kitartanak Stella hazugsága mellett.
 

 


Júlia és Miklós együtt indulnak le a tanyára, amikor az autójuk lerobban. Miklóst megcsípi egy darázs. Júlia joghurttal orvosolná a csípést, de a kenegetés közben felforrósodik a hangulat. Megegyeznek, hogy titokban tartják a kis kalandjukat Attila előtt.

 

 

Miklós leteremti Nórát és Júliát, akik azzal az ötlettel állnak elő, hogy dokumentumfilmet készítsenek az építkezésekről. Később Júlia megtudja, hogy Attila titkárnőt keres a magánnyomozó cégéhez, és féltékeny lesz. Miklós arra kéri Júliát, aludjon nála.

 

 

Ágnes koktélpartit szervez, hogy támogatókat szerezzen az „Alapítvány A Bipoláris Gyermekekért” nevű szervezetéhez. Felkéri megint Emíliát pszichológus szakértőnek, aki örömmel mond igent, sőt, ötletet ad arra is Ágnesnek, hogyan szerezzen minél több pénzt a támogatóktól. Később Ágnes az ötletet sajátjaként tálalja, amit azonban Félix nem hagy annyiban. Ágnest nagyon bosszantja, hogy pont Félix kapta meg a Köles Géza képet. Megpróbálja visszavásárolni, de Félix nem áll kötélnek. Ágnes bosszút forral, és ehhez megszerzi Félix címét. Később Krisztián azon kapja Ágnest, hogy Zsolt irodájában kutat Kampó elérhetősége után.
 

 


Bözsi hazatér a kórházból. Aliz és Vilmos igyekeznek mindenben kímélni és kiszolgálni. Amikor Irma látogatóba érkezik, Bözsi rákérdez a műtétre, ami javíthatna az állapotán, Irma pedig a különféle műtéti opciók anyagi vonzatáról is tájékoztatja őket. Vilmos kijelenti, hogy ha kell, mindenüket pénzzé teszik. Bözsit egyre inkább elkeseríti, hogy mindenki csak segíteni akar neki, de rá már nincs szüksége senkinek, ezért titkon elhagyja az otthonát. Vilmos és Aliz ráeszmélnek, hogy Bözsi eltűnt.

 


Gizella átad Krisztiánnak egy levelet, amit Zsolt hagyott neki. A levélben az áll, hogy Zsolt ráhagyja a bisztró vezetését. Az is kiderül, hogy Zsolt Mexikóba utazott megoperáltatni magát, mert egy titokzatos betegségben szenved. Krisztián rájön, hogy a Rózsa erősen veszteséges. Telefont kap Yolandától, akit a szülei hamarosan férjhez fogják adni valaki máshoz, így Krisztiánnak azonnal pénzt kell szereznie, hogy el ne veszítse Yolandát. Rudi nem tud rajta segíteni, ezért félretéve minden büszkeségét, kölcsönkér Ágnestől. Ágnes arra kéri, szerezzen meg neki egy képet a pénzért cserébe.

Emília beavatja Natasát, hogy Sallai miért zaklatja, majd megkéri Hárs Félixet, szereljen be hozzá egy riasztót. Irma váratlanul hazaér, és bekapcsol a riasztó, Félix pedig majdnem leüti a nőt. Péter és Natasa együtt sétálnak, és észre sem veszik, hogy Sallai a nyomukban van. Péternek feltűnik, hogy Hanna és Natasa nagyon hasonlítanak az aznapi ruhájukban. Ez téveszti meg Sallait is, aki később elrabolja Hannát és egy elhagyatott garázshoz viszi. Itt észreveszi, hogy rossz lányt rabolt el.

Hanna kénytelen felhívni Natasát, és egy ürüggyel Sallaihoz csábítani. Míg Natasa az életéért retteg, Sallai elengedi Hannát, de a lánynak fogalma sincsen, merre van. Natasa hiába próbálja jobb belátásra bírni Sallait, a férfinek eltökélt szándéka, hogy megbosszulja öccse halálát. Péter belebotlik Hannába, és szólnak Emíliának. Emília azonnal Zsolthoz siet segítségért, ám Ágnes felvilágosítja: Zsolt elutazott. Emília végül úgy dönt, maga megy el lányáért.

 

Legnézettebb videók