Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 30. héten

Júliának és Attilának rendeznie kell Máté iskolai ügyét, amit a sértett fél egyáltalán nem könnyít meg. Ottó a korrepetáláson ügyes trükközéssel eléri, hogy a dolgok számára kedvezően alakuljanak. Rudi Aliz segítségére siet a karaoke esten. Vilmos megtudja, hogy Bözsi nem szedi a gyógyszereit, így elkerülhetetlen a tragédia. Kristóf és Margó megismerkedése nem megy zökkenőmentesen. Stella megint megszökik, és Lászlóéknál talál menedéket. Attila reklámfilmet akar forgatni az új irodájának, de kiderül, nem biztos, hogy ez a neki való szerepkör. Emília zaklatója megkörnyékezi a mit sem sejtő Natasát.

Máté megvert egy gyereket, aki csúfolta, mert az anyja börtönben volt. Attila büntetést szab ki Mátéra, de emiatt konfliktusba kerül Júliával. Közben megérkezik a megvert gyerek anyukája, és követeli, hogy Máté kérjen bocsánatot. A felháborodott édesanya fegyelmi eljárást akar kezdeményezni, de Attila meggyőzi, hogy azzal csak még több kárt okoznának mindkét kisfiúnak. Attila közli Júliával, a jövőben csak úgy tudnak együttműködni, ha Júlia partnerként kezeli őt.

Ottó a korrepetáláson elküldi Péternek sms-ben a feladatok számát, Péter pedig visszaküldi a jó megoldást. A terv egy darabig beválik: Ottó szárnyal, Erika vetkőzik, de később Ottó lebukik.

A Bözsi és Vilmos eljegyzésére rendezett karaoke est remekül sikerül. Luca el akar énekelni Alizzal egy közös dalt, de az utolsó pillanatban kiszáll, és Aliz kénytelen egyedül énekelni. A szereplése majdnem kudarcba fullad, de Rudi megmenti Alizt.

Bözsi nem hajlandó szedni a gyógyszereit. Mialatt Vilmosék megpróbálják belecsempészni Bözsi teájába a gyógyszert, Bözsi ablakmosás közben leesik a létráról. Kórházba szállítják, Vilmosnak pedig bűntudata van, amiért későn vette észre, hogy nem szedi a gyógyszereit. Amikor megtudják, hogy Bözsivel minden rendben, Aliz és Vilmos megállapodik, hogy egy családként, együtt vészelik át a rájuk váró nehéz időszakot.

Zsófi közös reggelit szervez, amire szeretné, ha Margó, Tóbiás, Bence, és Kristóf is eljönne. Kristóf nem tudván, hogy Margóval fut össze, vásárlás közben összeszólalkozik vele. Margó és Kristóf a reggelinél megpróbálják türtőztetni magukat, de végül egymásnak esnek. Tóbiás Margó tudtára adja, hogy ő Kristófot választotta, Zsófi pedig ezalatt Kristófba önt lelket. Margó és Kristóf kibékülnek. Kristóf szeretne Tóbiással leutazni Győrbe egy koncertre, de Tóbiás nem szeretné Bencét rábízni senkire. Később azonban Hanna megígéri, hogy ha Zsófi vigyáz a picire, Hanna időnként ránéz majd, és tájékoztatja Tóbiást. Hanna rövid látogatást tesz Zsófinál, melynek során megmutatja a nőnek a Bencéről készült videoblogot is, így Zsófi véletlenül kiszúrja Tóbiás egy korábbi, nem túl szerencsés megfogalmazását Bencével való helyzetéről.

Júlia telefont kap a nevelőszülőktől, hogy Stella újfent megszökött. Lászlóék rejtegetik Stellát. Máté meglátja és felismeri a kisboltban a kislányt. Gizella Máté lelkére köti, hogy senkinek nem beszélhet Stelláról. Stella randevúra hívja Mátét, aki Pétertől és Hannától kér randi tippeket. Azonban lebuknak Júlia előtt. Júlia kijelenti, hogy azonnal visszaviszi Stellát a rokonaihoz, Máté kénytelen fájdalmas búcsút venni újdonsült barátnőjétől. László elhatározza, hogy elintézi, hogy Stellát áthelyezzék hozzájuk a rokonaitól, Vilmos tanácsára pedig felkeres ez ügyben egy rég nem látott ismerőst.

Attila megkéri Pétert, hogy forgassanak közösen egy promóciós videót új, magánnyomozói vállalkozása népszerűsítése céljából. Attiláról a forgatás első pillanataiban bebizonyosodik, hogy nem megy neki a forgatás. Péter azt javasolja, kérjenek tippeket Miklóstól a videó elkészítéséhez. Miklóst utánozva Attila újra a kamera elé lép, és a hazatérő Júlia előtt is leégeti magát. Ezután úgy dönt, inkább magát adja a reklámban.

Emília megtudja, hogy Irma mesélt Natasának Sallairól. Később Natasa megdöbbenve hallja, hogy Sallai újfent betelefonál a műsorba. Hárs Félix a bisztró irodájában hagy egy csokor virágot és egy gyanúsnak tűnő üzenetet Emíliának. Rudi egyre biztosabb abban, hogy Félixet a titokzatos zaklató bérelte fel, és számon kéri, hogy mit akar Emíliától. Kiderül, hogy nem ő a zaklató. Amikor Emília megérkezik az irodájába, azt látja, hogy Natasa kedélyesen elbeszélget a páciensével, aki nem más, mint Sallai Levente, a zaklató. Emília hazaküldi Natasát az irodájából, így kettesben marad Sallaival, aki gúnyosan jelzi, mostantól törzsvendég lesz a magánrendelésen. Később Natasa hazaérve elújságolja, hogy Sallai hozta haza, és Emília rádöbben, hogy Sallai már a lakcímét is tudja.

Legnézettebb videók