Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 26.héten

László és Gizella módosítja a döntését a gyerekvállalással kapcsolatban. Natasa pácienst kap, akihez használati utasítás is jár, mindenesetre úgy tűnik, hogy nem lesz könnyű dolga. Emília felkérést kap egy rádióstúdiótól. Ágnes összeveszik Zsolttal, és visszamegy a villába, ahol komoly veszélybe kerül. Júlia meg akarja találni Leitold Piros lányát. Ádám mindent bevall Zsófinak, amivel komolyan megnehezíti a nő helyzetét. Tóbiás új szintre szeretné emelni a Kristóffal való kapcsolatát. Bözsi kinézi a saját utódját Vilmos mellé. Miklós Nórára sincs tekintettel, ha Veintraubbal kapcsolatos céljairól van szó.

László és Gizella ráébrednek, hogy náluk csak alkalmasabb szülők állnak sorba. Tóbiás Lászlóra bízza Bencét, aki nem tud focimeccset nézni a babától. Gizella összefut Mátéval a bisztróban, aki arra kéri Gizellát, hadd aludhasson náluk. Máté focizni kezd a Vilmos-labdával az udvaron. Először László, majd Vilmos, Tóbiás, Ottó, sőt, Attila is beszáll a játékba. László és Gizella rájön: mégis jobb lenne egy iskoláskorú gyereket örökbe fogadni.
 

 


Hanna úgy dönt, elviszi Pétert az irodából. Amikor Natasa megismeri Péter múltját, elhatározza, hogy segíteni fog a fiúnak. Attila megtudja, hogy Péter kijött az elvonóról, és beköltözött Hannáék lakásába. Júlia haza akarja vinni Pétert, ám Natasát meggyőzi, hadd kezelje ő a fiút Hannánál.  

 

 

Rudi szeretné megtudni, Krisztián miért nem adott magáról életjelet. Krisztián elmeséli, hogy félt Hallertől. Viszont jól berendezkedett itt, és már szerelme is van. Rudi segít is Krisztiánnak elnyerni a lány kegyeit, ugyanis Yolanda bátyja nem engedi, hogy a húga egy fehér fiúval randevúzzon. Ezután Rudi visszatér Magyarországra.
 

 


Emília váratlan telefont kap egy rádióstúdiótól. Arra kérik, hogy ugorjon be valaki helyett, aki az utolsó pillanatban megbetegedett. A stúdióban kiderül, hogy műsorvezetőnek hívták be, és nem interjúalanynak. Az adásban Sas hívja, aki elpanaszolja, hogy milyen magányos. Amikor Zsoltra terelődik a beszélgetés, Emília megijed és bontja a vonalat. Az adás azonban annyira jól sikerült, hogy Emília ajánlatot kap: legyen állandó műsorvezető.
 

 


Zsolt és Ágnes összevesznek, így Ágnes visszamegy a villába éjszakára. Másnap reggel azonban betörnek hozzá, így a rémült Ágnes elbújik, és felhívja Zsoltot, hogy segítsen rajta. Később Zsolt, mivel hallotta, hogy az egyik betörőt Kampónak hívták, beizzítja a kapcsolatait. Ágnes bocsánatot kér a férfitól, és megkérdezi, hogy visszamehetne-e hozzá. Később Miklós megmondja Ágnesnek, hogy Lizát nem fogják a saját anyja alapítványához küldeni, így Ágnes ismét felajánlja Hannának a házat.

 

 

Júlia segítséget kér Emíliától azzal kapcsolatban, hogy találhatná meg Stella apját, akit nemrég lecsuktak, mert rajta keresztül megtudhatná, hova került a kislány. Közben Attila megtudja Mátétól, hogy Júlia egy kislányt keres, és felajánlja Júliának a segítségét.

Ádám nem tudja kivinni Bencét Zsófihoz, így kénytelen bevallani, hogy Tóbiás még nem tud Zsófi visszatéréséről. Zsófi megérti, hogy nemkívánatos személy lett egykori barátai életében, mégis arra kéri Ádámot, próbálja meg neki elhozni valahogy a kisfiát. Ádám teljesíti is a kérést, de Zsófi kétségbeesett döntésre szánja el magát, és nem engedi, hogy a férfi visszavigye Bencét a házba. Eközben Tóbiás úgy dönt, elfogadja Hanna ajánlatát, hogy beköltözzön Bencével a villába. Vacsorát szervez Kristófnak a villában, hogy elmondja a hírt, majd azt javasolja, költözzenek össze hárman.

 

 

Aliz feliratkozik egy randioldalra, ahol egy pasi randira hívja egy tengeri hal étterembe. Aliznak inába száll a bátorsága, mert fogalma sincs, hogy kell homárt enni. Bözsi Irmát hívja segítségül, aki leckét ad Aliznak homárevésből. Közben Bözsi arra lesz figyelmes, hogy Irma és Vilmos milyen jól kijönnek egymással, és úgy dönt, Irma lesz a megfelelő nő Vilmos számára, miután ő meghal.

 

 

Nórához ellátogat Gigi a szálloda és a kutas földterület helyszínrajzával. Miklósnak szemet szúr Gigi helyszínrajza, és Júliával rájönnek: Veintraub elcsatolt egy apró földterületet tőlük – amin a kút áll. Nóra továbbra is meg akarja vásárolni Gigitől a földterületet a tanyaközösség számára. Júlia és Miklós megtudják: a kút ásványvizet rejt, így Miklós elhatározza, hogy megszerzi azt a földet. Kideríti, hogy Veintraub Tamás koncessziót vásárolt a kút vizére, ám ezt is Gigi nevében tette. Miklós és Júlia zsarolással ráveszik a lányt a koncesszió eladására. Miklós öröme azonban nem tart soká, Nóra ugyanis a hír hallatán véget vet a titkos szövetségüknek.
 

 

 

Legnézettebb videók