Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 12. héten

Zsófi rosszul érzi magát a galériában történtek miatt. Nóra randevúja nem úgy sikerül, mint várta. Ágnes Rudi segítségét kéri. Kristóf egyre nehezebben viseli, hogy a kapcsolata az apjával hullámzó. Aliz kitalálja, hogyan lehetne saját lakásuk, de Krisztiánnak nem tetszik az ötlet. Péter veszélybe sodorja a Natasával való barátságát. Stella végre találkozhat az anyukájával. Bandi lehetőséget kap, de ez nem jelenti azt, nem kell szembenéznie nehézségekkel. 

Zsófi önmarcangolásba kezd, miután letagadta, hogy Bence az ő fia. Gigi megnyugtatja, hogy nincs jelentősége az esetnek, de Zsófi azért megkéri, hogy Ádámnak ne mondja el a galériában történt incidenst. Zsófi később ráébred, hogy nem férne az idejébe a galériamenedzser állás, azonban egy saját galériát szívesen igazgatna.

 

 

 

Nóra vívódik, hogy a félresikerült kozmetikai kezelés után elmenjen-e a randijára, de Júlia rábeszéli. A randevú során takargatja az arcát. Később kiderül, hogy a férfi azért visel kesztyűt, mert ekcémás, így Nóra is felfedi az arcát. A randi után bevallja Júliának, hogy bár minden jól ment, de sajnos nem érzi azt, hogy ez a férfi lenne az „igazi”.

 

 

 

Ágnes észreveszi, hogy átutaltak egy ismeretlen számlára egy nagyobb összeget a Ludwiggal közös bankszámlájukról, és megkéri Attilát, hogy nézzen utána a tranzakciónak. Ezután segítséget kér Ruditól, aki beszerez neki egy sokkolót. Mivel ez Krisztián szerint nagy felelőtlenség, Rudi elmegy Ágneshez, hogy visszakérje a sokkolót, de a fegyver váratlanul elsül és kiüti Rudit. Ágnes később kitalálja, hogy Rudi legyen a testőre.

 

 

Kristóf apja elmondja, hogy azért jött, mert nem akarja, hogy Kristóf húga örökölje a csokoládégyárat, de a fiúnak méltó utóddá kell válnia. Összevesznek, mert Frédi még mindig nem tudja elfogadni a fiát, majd megpróbálja Tóbiást manipulálni. Kristóf ezért ultimátumot ad neki: vagy elfogadja Frédi így, vagy búcsúzzanak el örökre. Kristóf ezután újra felkeresi Emíliát és segítséget kér tőle az apjával kapcsolatban. Emília ráébreszti, hogy az apja akármilyen ügyetlenül is, de nyitni próbál felé.

 

Aliz belátja, hogy a lakásfoglalás nem a legjobb ötlet, és arra jut, hogy megvehetnék Zsolttól a lakást. Rábeszéli Krisztiánt, hogy menjenek el a bankba és tájékozódjanak a hitellehetőségekről. A bankban megtudják, hogy ha házasok lennének, sokkal több lehetőség nyílna meg előttük. Aliz ennek hatására kijelenti, hogy akkor össze kell házasodniuk. Krisztián azonban nincs oda ezért az ötletért.

 

 

Hannának félbe kell szakítania a Péterrel való videocsetelést, de azt ígéri, hogy visszahívja majd a fiút, ám Péter ezt hiába várja. Ottó vigasztalja a srácot, közben megisznak néhány sört. Amikor Natasa hazaér, a részeg és csalódott Péter megcsókolja. Ottó elmondja Péternek, hogy a lány szerelmes belé. Péter bűntudatosan próbálja kiengesztelni Natasát, ám ő úgy dönt, hogy hazaköltözik. Emília rábeszéli Natasát, hogy tisztázza Péterrel a dolgokat. Natasa és Péter kénytelen Hanna előtt azt a látszatot kelteni, hogy minden rendben van köztük. Ezután Natasa az anyjának panaszolja el, hogy nem tud túllépni a Péter és közte kialakult helyzeten, ezért Emília azt javasolja neki, hogy próbálja meg a tanulmányai segítségével elterelni a gondolatait a problémáról.

 

 

Júliát egyre jobban dühíti, hogy Miklós lekezelően bánik vele a kávézó-projekt kapcsán. Miklós bánásmódja Bandi figyelmét sem kerüli el. Mikor később Bandi elkíséri Pétert a KisSzékbe, Péter munkát ajánl neki. Ottó számonkéri Péteren, hogy a vele való egyeztetés nélkül felvette Bandit, és azt is tudatja, hogy egeret találtak a KisSzékben. Ottó egércsapdát ad Bandinak, amivel rövidesen elkapják az állatot. Bandi magára vállalja, hogy elengedi a kis rágcsálót, később viszont a kétértelmű megjegyzései miatt mindenki azt hiszi, hogy ártott az egérnek.

 

 

Gizella és László levelet kapnak Pirostól, aki megírja, hogy egy hónap múlva szabadul a börtönből. Stella kihallgatja Gizelláék beszélgetését, majd titokban megszerzi az anyja levelét. Mivel senki nem mond neki semmit, Stella úgy dönt, hogy meglátogatja az anyukáját. A börtönnél azzal szembesül, hogy a látogatást szigorúan szabályozzák. Eközben Gizella és László észreveszik, hogy a kislány eltűnt, Júlia pedig elmondja nekik, hogy Stella az anyjáról érdeklődött nála. Stella megpróbál beszökni a börtönbe, de az őr lefüleli. Gizella és László elmennek Stelláért, és megtudják, hogy a lány neheztel rájuk, amiért eltitkolták előle Piros levelét. Belátják, hogy csak úgy engesztelhetik ki Stellát, ha beviszik őt az anyjához a börtönbe, így végül megtörténik az első találkozás anya és lánya között.

 

 

Legnézettebb videók