KERESÉS search-close

Angol nyelvlecke kezdőknek – Vili bácsiékhoz megérkezik az első vendég

szerző:
2016.03.17. 21:25
Nagy az izgalom Vili bácsiéknál, megérkezett az első külföldi vendégük, aki náluk fog megszállni egy pár napig. Nem alakult minden zökkenőmentesen, de ha nagy az ember szíve, és a kedvessége határtalan, még a nyelvi akadályok sem szabhatnak határt.
Bözsi néni nem bízza a véletlenre a dolgokat, ha egyszer valamit a fejébe vesz, akkor annak úgy kell lennie. Tehát, ha Vili szeretné megtartani a halas tavat, akkor meg is fogja. Hogy milyen ötletet találtak ki, és hogyan sikerült a nyelvi akadályokat leküzdeni, a képre kattintva megtudod.

Kattints a képre! Garantáltan mosolyt csal az arcodra!


Angol nyelvlecke kezdőknek – Vili bácsiékhoz megérkezik az első vendég

Jól ismerjük már Vili bácsit, kicsit lusta, kicsit elodázós, de ha valami összejön, a lelkesedése az egekig képes szárnyalni. A kérdés csak annyi, végül marad a messziről jött utazó Bözsiéknél, vagy nem sikerül marasztalniuk?

A képre kattintva megnézheted, mi sült ki a vendégvárásból!


Angol nyelvlecke kezdőknek – Vili bácsiékhoz megérkezik az első vendég

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való