KERESÉS search-close

Bálint Antónia lesz a Vundersőn vendége vasárnap

szerző:
2013.11.16. 19:01
Toncsi egy eddig eltitkolt kapcsolatáról is beszélni fog.
A Vundersőn és Zuperszexi egyik vendége Bálint Antónia lesz, akitől a héten újra hangos a bulvársajtó.

Csobot Adélhoz hasonlóan Toncsit is hazugságvizsgálóra kötötték a fiúk, a kérdésekkel természetesen őt sem kímélték. Vasárnap este szembesítik majd a szépségkirálynőt a felvétellel.

“Szívesen vállaltam a hazugságvizsgálatot, hiszen Balázst és Janit nagyon szeretem. Balázst különösen, ő egy szociálisan érzékeny ember és ezért én nagyon tisztelem. “– mondta Antónia és hozzátette:

“Természetesen láttam a korábbi adásokat és számítok a fiúk kellemetlen kérdéseire. Jó lesz, hogy ott majd rögtön reagálhatok, a humorom cinikus, ami ezúttal sem fog cserben hagyni. Nyilván az ex pasik körül is forog majd a beszélgetés, sőt, mesélek a fiúknak egy olyan korábbi kapcsolatomról, akiről eddig még nem beszéltem. Egy médiaszemélyiségről van szó, mára ő is családos ember, nagyon jóban vagyunk.”
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való