KERESÉS search-close

Boros Lajos megelégelte a róla szóló valótlan híreket

szerző:
2013.11.07. 21:51
Boros Lajosnak elege lett a nevében megjelent cikkekből. Nem haragszik Balázsra és Janira, sőt kifejezetten élvezte a közös munkát velük. A közösségi oldalán egy bejegyzést tett közé, mellyel szeretne véget vetni a nevében megjelent valótlan nyilatkozatoknak.
Boros Lajos bejegyzése:

"Hellózat!

November hatodika szerda van és kétezertizenhárom.

A bulvár hozza a formáját, és felkavarja az idősíkokat, és feszültséget gerjeszt, különben nem lehetne blikkfangos cikkeket irkálni.

Akkor összefoglalom mégegyszer:
Egyáltalán nem haragszom a Vundersőnre, a legelső csipkelődés sem szaladt a bőröm alá, és szerettem az alkotókat a szereplőktől a szerkesztőig, az asszisztensektől a rendezőig.

Nem haragszom Balázsékra, senkire, sőt, nekem nagy élmény volt, és tényleg azon törtem az agyam, hogyan lehetne jobbá tenni a műsort, tényleg adtam ötletet is, hogy például egy embermadár, vagy akár "Lali madár", legyen a rezonőr egy kvnagyagy kalitkában, ami kihozhatná az ALF jelenséget.

Sikert kívánok nekik.

Bármi ezzel ellentétes hírt hoz egy profi, vagy kezdő, de jóérzékű újságíró, azzal a céllal, hogy teljesitse at eladandó lapszámot, nyugodtan hívjanak vissza, eddig is megbeszéltünk mindent, ezután is így lesz.

Csók Csók!"
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való