KERESÉS search-close

Sztárok viccelnek meg civileket – Figyelem! Senki sincs biztonságban

szerző:
2013.10.18. 00:30
Ki ne emlékezne az RTL Klub népszerű, saját gyártású átverő műsorára, a Kész Átverésre, ahol Sebestyén Balázs sztárokat vert át. A Kész Átveréssel az RTL Klub új műfajt teremtett, és gyorsan az ország kedvenc esti szórakoztató show-műsorává vált. Balázs és Jani azonban egy kicsit továbbgondolta, és új műsorelemként a Vundersőn és Zuperszexi esti show-műsorukba is beépítették.
Ezúttal civil embereket viccelnek meg sztárok segítségével. Hihetetlen helyzetek és humoros szituációk. Balázs és Jani a háttérből irányítja a szálakat, sztársegítőjük a fülébe kapja az instrukciókat, melyeket azonnal végre is kell hajtania. Az „áldozat” persze mindebből semmit sem sejt, csupán azt hiszi, hogy a sztárral nem stimmel valami.

Az új műsorelem a most vasárnapi Vundersőn és Zuperszexi adásban debütál, első sztársegítőjük Ördög Nóra lesz.

Nóra babysittert keres, a munkára jelentkezőnek azonban nemcsak Nóra, hanem Balázs és Jani extrém követélményeinek is meg kell felelnie, ami persze képtelen és szórakoztató helyzeteket szül.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való