KERESÉS search-close

Vundersőn és Zuperszexi élőben az RTL Klubon

szerző:
2013.09.24. 17:46
Október 13-án, vasárnap este 21 órakor az RTL Klubon elindul Magyarország legújabb szórakoztató esti showműsora, a Vundersőn és Zuperszexi!
Sebestyén Balázs és Vadon Jani a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Kalandra fal! után most egy bátor, provokatív esti showműsorral jelentkezik.

Az RTL Klub képernyőjén október közepétől vasárnap esténként Balázs és Jani a tőlük már megszokott stílusban vitatja meg a hét legfontosabb közéleti és bulváreseményeit, miközben kibeszéli a legfelkapottabb hírességeket, sőt, a közönséget is aktívan bevonják a műsorba.

A kérdésre, hogy melyikőjük Vundersőn és melyikőjük Zuperszexi, Sebestyén Balázs nevetve csak azt válaszolta: "Ebből nem hiszem, hogy bármilyen vita lenne köztünk. Ugyanis mindkét tulajdonság csak rám illik."

Vadon Jani - miután alaposan megfontolta a kérdésre adott választ – úgy vélte:
"Ebből nem hiszem, hogy bármilyen vita lenne köztünk. Ugyanis mindkét tulajdonság csak rám illik."
Vundersőn és Zuperszexi október 13-tól vasárnap esténként 21 órakor élőben az RTL Klubon!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való