Műsorújság
RTL Most

Béres Alexandrát rejtette a Cica-álarc!

Az Álarcos énekes második adására az új széria összes maszkja bemutatkozott. 14 álarc maradt versenyben, ezúttal a Cica lepleződött le, a Nyomozók pedig egyelőre sikeres gyanúsítás nélkül folytatják a munkát.

A Cica produkciója közben a férfi Nyomozók nem tudtak koncentrálni feladatukra, Istenes Bence még Csobot Adélnál is kihúzta a gyufát, mikor a gyönyörű táncoslányokat magához édesgette! Bár az első adásban úgy tűnt, hogy az első évad Robot-afférja után Bencének a Tigrissel lesz most gondja, a Cica is "begurította a gombolyagot" a műsorvezető és a Nyomozó közé. 

A végső tippek alapján több gyanúsított is volt a Cica-maszk mögött, Gáspár Laci szerint Náray Tamást, Hargitai Bea és Csobot Adél szerint Sztarenki Dórit, Sebestyén Balázs szerint pedig Lékai-Kiss Ramónát rejtette az álarc. Ezek a tippek végül nem bizonyultak sikeres gyanúsításnak, mert a Cica álarc Béres Alexandrát, a többszörös magyar, Európa- és világbajnok fitneszkirálynőt rejtette!

Az Álarcos énekesben a Bika és a Méhecske kezdte meg a párbajokat. Majd a Zebra és a Röfi, a Cica és a Kakas, végül az Elefánt és a Banán csaptak össze. A második adás végére a nézők az összes maszkot láthatták fellépni az Álarcos énekes látványos színpadán! Folytatódik az országos találgatás, hiszen 14 maszkról még nem tudni, hogy kiket rejtenek!

Az Álarcos énekes harmadik adásába vendégnyomozó érkezik, aki nem más, mint a népszerű színész, az előző évad második helyezettje, Istenes Bence „rémálma”, a Robot, azaz Nagy Ervin!
 

 

Az RTL Moston az adást követően indítható az Álarc mögött című online háttérműsor, Csobot Adél és Hargitai Bea vezetésével, akik ezúttal a Cicával, azaz Béres Alexandrával beszélgetnek.
 

 

Legnézettebb videók